Η Φοροδιαφυγή


1. Όποιος δεν πληρώνει φόρους, διαπράττει έγκλημα! Σοβαρά; Τότε, γιατί δε συλλαμβάνετε όλους τους κεφαλαιοκράτες που δεν πληρώνουν; Μα, να δηλώνουν οι ιδιοκτήτες καμπαρέ 15.000 ευρώ εισόδημα; Γιατί όχι; Ο Νιάρχος δήλωνε 9.000 δραχμές ετήσιο εισόδημα!

2. Ο όγκος των απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ των Άνω Λιοσίων έφτασε τα 155 μέτρα. Υπομονή, στα 300 θα έχουμε κι εμείς τον δικό μας Άιφελ.

3. Σύμφωνα με τη νέα εγκύκλιο της Αστυνομίας. οι διαδηλωτές θα ακολουθούν την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στους μονόδρομους και τη δεξιά λωρίδα στους δρόμους διπλής κατεύθυνσης. Δεν διευκρινίστηκε αν θα επιτρέπεται η στροφή αριστερά.

4. Ο διάσημος από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, συνδικαλιστής – αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας είναι στενός πολιτικός φίλος του Καρατζαφέρη.

5. Αν επιβεβαιωθεί ότι στην αγορά του ΟΤΕ μπερδεύεται αυτό το περίφημο επενδυτικό αμερικάνικο Carlyle Group, τότε έχουμε να δούμε πολλά. Το πράγμα φαίνεται ότι πηγαίνει πολύ μακριά, αφού από χρόνια φαίνεται να προγραμματίζεται η συμμετοχή του σ' αυτό το μεγάλο «ντιλ».Υπολογίστε ότι μεταξύ των συμβούλων που έχουν δουλέψει για λογαριασμό του Carlyle Group, είναι και δύο πρόεδροι των ΗΠΑ, ένας πρώην (ο Τζορτζ Μπους πατέρας) και ένας νυν (ο Τζορτζ Μπους τζούνιορ), καθώς και ο πρώην ΎΠΕΞ του πατρός Μπους, ο Τζέιμς Μπέικερ. Βαθιές οι ρίζες.

6. Από 45 ώρες τη βδομάδα που είναι σήμερα, θέλει να πάει στις 70 το ωράριο των νοσοκομειακών γιατρών ο Αβραμόπουλος! Γι' αυτό μάλλον θέλει να διώξει τους ασθενείς από τα ράντζα. Για να αναπαύονται σ' αυτά, αν δηλαδή προλαβαίνουν, οι γιατροί.

7. Αγαπητέ «Αντένα» τα σίριαλ που έχεις φέτος στο πρόγραμμα σου είναι αρκετά ανόητα, αδιάφορα και βαρετά για να τα βάζεις σε επανάληψη και το Σαββατοκύριακο!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ