ΒΛΑΚ-ΑΟΥΤ Δεν θα μείνει τίποτα στο τέλος.

  1. Η θύελλα της αποβλάκωσης που σαρώνει τη χώρα, επιβάλλει να σχολιάζουν όλοι το γεγονός την ώρα που εξελίσσεται, να έχουν όλοι αμέσως άποψη για το ποιος φταίει και να βρίζουν ακόμη και αυτούς που σκοτώθηκαν, προσπαθώντας να σταματήσουν τη φωτιά.

  1. Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας: προσπαθώ τόσο καιρό να καταλάβω. Οι σκέψεις, που διατυπώσατε πριν μερικές μέρες, εννοούν ότι πρέπει να καταργηθούν οι νόμοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για τα δάση; Εννοούν ότι πρέπει να δημευτούν οι δασικές εκτάσεις που η εκκλησία και άλλοι εμφανίζουν ως ιδιοκτησία τους;(...) Γιατί, αν δεν υπάρχουν όλα τα παραπάνω στις σκέψεις σας, ειλικρινά τα περί «οικολογικής δημοκρατίας» μου είναι ακαταλαβίστικα... Συγνώμη.

  1. Μέχρι και για τη χαμένη Ατλαντίδα ψάχνει η Δρούζα; Ήμαρτον!...

  1. Κωστάκη και Γιωργάκη: Αυτή τη δόση οι ΗΠΑ και η ΕΕ ποιο κόμμα θέλουν στην κυβέρνηση; Ότι τους κάνουν και τα δύο, δεν το συζητάμε! Αλλά πάντα δείχνουν μια ορισμένη προτίμηση σε ένα. Άλλοτε στο ένα, άλλοτε στο άλλο...Η μήπως έχουν χωριστεί και οι μεν ΗΠΑ θέλουν το ένα, η δε ΕΕ το άλλο; Και, τελικά, ποια θέλει το ένα και ποια το άλλο; Θα πείτε: Εκεί κόλλησες ρε μεγάλε; Όχι! Απλώς θέλω να γνωρίζω...

  1. Οι καιρικές συνθήκες ευνοούν τις ΠΟΡΤΟΚΑΡΡΑΔΕΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ