Αφήστε το περιβάλλον στο περιβάλλον του.

  1. Αυτό που κρατάει ένα κόμμα, είναι οι αρχές και η ιδεολογία του. Όταν αυτά γίνονται χυλός από τους ίδιους τους αρχηγούς, τότε το κόμμα δεν έχει λόγο ύπαρξης, δεν εκπροσωπεί καμιά τάξη ή κοινωνικά στρώματα. Μόνο τους χορηγούς του.
  1. Το πρόβλημα του περιβάλλοντος είναι οι περιβάλλοντες. Αφήστε το περιβάλλον στο περιβάλλον του.
  1. Δεν συμφωνώ στο να πηγαίνουν υποχρεωτικά στην παρέλαση οι μαθητές. Όχι! Όποιος θέλει, να πάει! Να δώσουμε στις παρελάσεις περιεχόμενο αληθινό κι όχι πατριδοκαπηλικό! Και λέω «όχι» στον καυγά εθνικιστών και εκσυγχρονιστών τύπου Σύριζα και παρατρίχα… Και για να μην ξεχνιόμαστε, εκτός από τις παρελάσεις, υπάρχουν τα προβλήματα της Παιδείας, που είναι το κύριο!...
  1. Κάποτε ένας Σομαλός είχε βιάσει έναν πελεκάνο άσημο που περιφερόταν στο λιμάνι της Τήνου. Οι εφημερίδες της εποχής είχαν γράψει ότι είχε βιασθεί ο Πέτρος της Μυκόνου. Απ΄ ότι θυμάμαι η είδηση πέρασε και κατεγράφη στην ιστορία. Από τότε οι βιασμοί των επωνύμων συνεχίζονται.
  1. Σχετικά με τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και ειδικά σε ότι αφορά τη στάση που τήρησε η κ. Διαμαντοπούλου, η «Καθημερινή», σε άρθρο με την υπογραφή του διευθυντή της κ. Αλέξη Παπαχελά, έγραψε μεταξύ άλλων, τα εξής: «Πολλοί σοβαροί άνθρωποι πίστεψαν ότι θα είναι (σ.σ.: η κ. Άννα Διαμαντοπούλου) ο τρίτος πόλος και πως θα έπαιρνε τη σκυτάλη του εκσυγχρονισμού για να μπει στην κούρσα. Αμφιταλαντεύτηκε, φοβήθηκε, δεν πήρε το Ο.Κ. από εκεί που έπρεπε, κάτι πήγε λάθος»... Όσο κι αν έψαξα στο άρθρο, μια απάντηση που να επεξηγεί τι αλήθεια σημαίνει αυτό το «δεν πήρε το Ο.Κ. από εκεί που έπρεπε», δε βρήκα. Λογικό, λοιπόν, να εγείρονται ερωτήματα. Περίεργα πράγματα.
  1. Έχουν αρχίσει οι καταλήψεις. Τα κανάλια ασχολούνται με την διαδοχή και την ιατρική επιστήμη. Η μεταστατική ιδιότητα της εξουσίας αποπροσανατολίζει από το καίριον.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απλά τα γράμματα: όταν ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους -παιδεία, εργοστάσια κτλ- του πασάρεις ΠΑΣΟΚ, του πασάρεις βεντέτες για παρελάσεις -θεόσωστο αυτό που γράφεις ότι για τη ουσία, το περιεχόμενο της παιδείας δεν λένε λέξη οι συμμετέχοντες- του πασάρεις και celebrities με (παπ)αρίων και ελπίζει να σου κάτσει. Κι αν δεν σου κάτσει; σου αλλάζει τον αδόξαστο...
"Κάποτε ένας Σομαλός είχε βιάσει έναν πελεκάνο άσημο που περιφερόταν στο λιμάνι της Τήνου. Οι εφημερίδες της εποχής είχαν γράψει ότι είχε βιασθεί ο Πέτρος της Μυκόνου".

Για την αποκατάσταση της αλήθειας: Ο πελεκάνος ΗΤΑΝ ο "Πέτρος" (ο νο 7), το περιστατικό έγινε στη Μύκονο τον Αύγουστο του 1981 και ο δράστης ήταν Μαροκινός.
Μεταφέρθηκε στη Σύρο για να δικαστεί και για να γλυτώσει το λυντσάρισμα από τους Μυκονιάτες (οι οποίοι σοκάρονται με την κτηνοβασία, αλλά όχι και με το πουστριλίκι).
Στην απολογία του ισχυρίστηκε πως οι γυναίκες δεν τον ήθελαν επειδή ήταν Μαροκινός.
Τότε δεν υπήρχαν κυρίες που παντρεύονται αλλοδαπούς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ