Πατρίδα μου είναι η Ελλάδα

  1. Πατρίδα μου είναι η Ελλάδα. Εδώ στην πατρίδα μου έχουμε κάποιον άνθρωπο του θεού με το όνομα Άνθιμος, συχνά πυκνά κάνει δοξολογίες επί χάρτου για να επιλέξει τις περιοχές που πρέπει να καταληφθούν, επίσης έχουμε αριστερούς ηγέτες σαν τον κ. Τσίπρα που αποκάλεσε τον Τσε Γκεβάρα τυχοδιώκτη και σαν τον προκάτοχο του τον κ. Αλαβάνο που έτρεξε στην ΠΓΔΜ για συνομιλίες και γέφυρες, μπερδεύοντας τον προλεταριακό διεθνισμό, με τον διεθνισμό του κεφαλαίου, όπως είχανε μπερδέψει κάποτε τον Μιλόσεβιτς με τον Χίτλερ. Η μεγάλη πληγή για την πατρίδα μου είναι αυτοί οι παλιόκομουνιστές. Αυτή η Παπαρήγα, που την χάνεις που την βρίσκεις, στον Καραμανλή. Να είναι καλά ο γίγαντας Πάγκαλος, ο οπλαρχηγός του αντιεξουσιαστή Γιώργου, που μας άνοιξε τα μάτια όταν έλεγε ότι η ΝΔ και το ΚΚΕ έχουν κοινές επιχειρήσεις. Ποιος ξέρει τι νέες επενδύσεις προγραμματίζουν μαζί. Επίσημα, η Παπαρήγα ενημερώθηκε για την πολιτική της κυβέρνησης για τα Βαλκάνια και είπε την άποψη της για το Κόσσοβο. Παραμύθια. Τι περιμένεις από ένα κόμμα τόσο αναχρονιστικό, τόσο δογματικό, τόσο σταλινικό, που δεν αποδέχεται ούτε τη νομοτέλεια των ναρκωτικών; Σύμπτωση: Αντιεξουσιαστές συνηθίζουν να επιχειρούν ύπουλες επιθέσεις σε μέλη της ΚΝΕ.

  1. Ο χριστιανός είναι θύμα της πίστης του. Αφήνοντας την υπόθεση της ύπαρξης του στην τελική κρίση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού που θα εμφανιστεί ξανά την Ημέρα της Κρίσεως για να δικάσει ζώντας και νεκρούς, τα έχει φορτώσει όλα στον κόκορα.

  1. Είτε μιλάμε για το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου, είτε του Βενιζέλου, είτε κάποιου «τρίτου πόλου», πρόκειται για το κόμμα που έταζε «καλύτερες μέρες» και έφερε τη διά νόμου (!) απαγόρευση στις αυξήσεις των μισθών. Που υποσχόταν απαλλαγή από το χωροφύλακα και έφερε τις τρομοκάμερες, τους τρομονόμους, τη Σέγκεν, τη Σκότλαντ Γιαρντ, το «φραγγέλιο» και τον «κοινωνικό αυτοματισμό». Το ΠΑΣΟΚ δεν είχε, δεν έχει, ούτε πρόκειται ποτέ να έχει καμία σχέση με τον Σοσιαλισμό.

  1. Ας αφήσουμε χώρο μέσα μας να κατανοήσουμε και να σεβαστούμε την ιδιαιτερότητα των άλλων.

  1. Με ρώτησε ένας ηλικιωμένος κύριος, «εσύ, νέο παλικάρι τι πρόβλημα έχεις με τις μεταρρυθμίσεις». Μα καλέ μου κύριε, οι «μεταρρυθμίσεις» που επαγγέλλεται η κυβέρνηση ούτε ταξικά ουδέτερες είναι, ούτε επωφελείς, για όλους. Έχουν ιδεολογικό πρόσημο, έχουν πολιτική στόχευση και έχουν κοινωνικό αποτέλεσμα. Προσοδοφόρο για τους λίγους. Δυσβάσταχτο για τους πολλούς.

  1. Τρεις ύποπτοι. Δεκαπέντε αστυνομικοί. Οι τρεις ύποπτοι κατέληξαν στο νοσοκομείο καθώς οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν, τους έσυραν έξω από το αμάξι στο οποίο επέβαιναν και τους χτύπησαν βάναυσα μέχρι που έμειναν αναίσθητοι. Η βία πάντα παρούσα στις ΗΠΑ, ειδικά η αστυνομική.

Σχόλια

Ο χρήστης ange-ta είπε…
1. Τσίπρα που αποκάλεσε τον Τσε Γκεβάρα τυχοδιώκτη: το είπε αυτό????

2.Σύμπτωση πληροφόρησης: http://alterapars.blogspot.com/2008/05/blog-post_09.html
Απίστευτα!!!!
Ο χρήστης Λαϊκό Στρώμα είπε…
Το ΚΚΕ αποτελεί μάστιγα, γάγγραινα, σήψη, φυματίωση, αλλαντίαση, απαλλοτροίωση, απαλεψιά, δάκο, μουχρίτσα για τον υγιή κορμό του έθνους. Ενώνω και εγώ τη φωνή μου και προτάσσω τα στήθη μου μαζί με τον αρχιεπίσκοπο Θεσσαλονίκης, Νέας Νότιας Κάτω Τούμπας και -"δυστυχώς" όχι- Πάσης Πρώην Οθωμανικής Δημοκρατίας της Ελλάδος.
Ο χρήστης JohnyQ είπε…
@Ange-ta

πρώτα είπε αυτό
«δεν είχε αυτόν τον τυχοδιωκτισμό που είχε ο Τσε». Μάλιστα θυμίζει ότι μπορεί ο Γκεβάρα να είναι ένα διαχρονικό σύμβολο ανιδιοτέλειας, «αν κάτσει όμως κανείς και αναλύσει τις πολιτικές του θέσεις την περίοδο της κρίσης στον Κόλπο των Χοίρων, θα δει ότι είχε θέσεις πολύ ακραίες και επίσης ότι εάν εφαρμοζόταν αυτή η πολιτική, μπορεί να έβαζε σε παγκόσμιο κίνδυνο την ανθρωπότητα».Νέα(23/3/2008)
και μετά πάει να τη γλιτώσει λέγοντας αυτό
"Δυναμώνουν τα οράματα του Τσε για μια ενωμένη, ελεύθερη και σοσιαλιστική Λατινική Αμερική"Το ΒΗΜΑ(27/04/2008)
και αυτό
"Πες μας μερικούς πολιτικούς που θαυμάζεις. Είτε εν ζωή είτε πεθαμένους.
Κοίταξε, είναι πολλοί αυτοί που με έχουν σημαδέψει. Από τον Γκράμσι ας πούμε και την Ρόζα Λούξεμπουργκ έως τον Τσε και τον Γκάντι."Schooligans(τεύχος 11)
Ο χρήστης ange-ta είπε…
Πέρνα απο το μπλόγκ μου να θαυμάσεις την ελληνική κατάντια!
Διώχνουν τον Κούλογλου απο την ΕΤ -1
Ο χρήστης ange-ta είπε…
@ Johnyq,

κοίτα να δείς του ανόητου, τι του ξεφεύγουν.
Βέβαια, ο Φρόϊντ θα έλεγε, ότι δεν του ξεφεύγουν, αλλά αυτη είναι η βαθειά του πίστη!
Είχα διάβασα και γω εν τάχει τη συνέντευξη με τους σκούλιγκανσ.
Χαλαρός με τα παιδιά, ελεγε ότι του βγαινε.
Διάβασα, ότι πήγαινε με σκονάκια στο σχολείο και συγχίστηκα, γιατί εγω, παρότι δεν ήμουνα σπασίκλας, δεν καταδέχτηκα να αντιγράφω και να κοροϊδεύω.
Τώρα θα μου πεις λεπτομέρειες, αλλά απο αυτά και αυτά καταλαβαίνεις πολλά.
Ο χρήστης aliatas είπε…
Εκείνο που εντυπωσιάζει είναι η «σταθερότητα» των απόψεων του Αλεξ.

Πριν ένα μήνα, λοιπόν, ο Τσε «έβαζε σε παγκόσμιο κίνδυνο την ανθρωπότητα»!

Αλλά ένα μήνα μετά έχουμε «ύμνους» για τα «οράματά του».

Τι να μεσολάβησε; Μήπως άλλαξε άποψη ο κ. Αλεξ; ΄Η μήπως κάποιος του «σφύριξε» του κ. Αλεξ ότι με την πρώτη ευκαιρία θα έπρεπε να τα μαζέψει;
Ο χρήστης aliatas είπε…
laiko stroma, μακριά από το ΚΚΕ, θέλει το κακό τον αφεντικών μας.
Ο χρήστης Μαίρη είπε…
Μπορεί για πολλούς να είναι αρρώστια όπως λέτε το ΚΚΕ , όμως χαίρομαι πολύ που δεν έχουν βρει το εμβόλιο :) κάποια στιγμή θα γίνει επιδημία !!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ