ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ


Τώρα τελευταία είναι της μόδας οι τσακωμοί ΗΠΑ και Ρωσίας για το θέμα της ενέργειας. Για τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο. Όμως παραλείπετε επιμελώς από τα ΜΜΕ, να αναφερθεί ότι υπάρχει και ένας τομέας ενέργειας που τα βρίσκουν μια χαρά. Η πυρηνική ενέργεια. Μάλιστα η Ρωσία και οι ΗΠΑ έχουν υπογράψει συμφωνία πυρηνικής συνεργασίας που θα επιτρέψει στις εταιρείες των δύο μεγαλύτερων πυρηνικών δυνάμεων του κόσμου να επεκτείνουν το διμερές πυρηνικό εμπόριο.

Ρε λες να 'χουν δίκιο αυτοί οι «δογματικοί» οι κομμουνιστές, όταν λένε πως όσα χωρίζουν τους ιμπεριαλιστές είναι πολύ λιγότερα από όσα τους ενώνουν;...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συντροφε εχεις μεινει πισω.Πολυ πισω.Μετα τα γεγονοτα στην Αμπαχαζια οι συμφωνιες ακυρώθηκαν.
Ο χρήστης aliatas είπε…
Οι μεταπολεμικές κινήσεις τηκτικής δεν αλλάζουν την ουσία του θέματος με το οποίο ασχολούμαι, άγνωστε φίλε και σύντροφε.

Θα μου επιστρέψεις να σε ενημερώσω ότι πολύ πρόσφατα ο Πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, μιλώντας στο 10ο Συνέδριο του ρωσικού Τύπου είπε: «πρέπει να δουλέψουμε, αφού υπάρχει ένας αριθμός παγκόσμιων απειλών με τις οποίες έρχονται αντιμέτωπες τόσο η Ρωσία όσο και οι ΗΠΑ και αυτές θα πρέπει να τις αντικρούσουμε από κοινού».

Το έπιασες το υπονοούμενο καλέ μου φίλε… Σ’ ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρων
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά δογματικοίείναι αλλά οτι το χρήμα δεν έχει πατρίδα,δεν έχει...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχουν δίκιο οι δογματικοί και όσοι λένε ότι ΔΕΝ είναι νέος ψυχρός πόλεμος. Ενδοϊμπεριαλιστικές αντιθέσεις είναι και αν πάνε σε όξυνση, επειδή το κεφάλαιο θέλει χώρο...θα φτιάξουν τον χώρο οι πυρηνικές κεφαλές (εκτός και αν ακουστούν πιό δυνατά οι δογματικοί...)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ