ΦΟΥΚΑΡΑ ΑΛΕΞΗ ΦΟΥΚΑΡΑ


Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ Ν. Κωνσταντόπουλος, μιλώντας το Σάββατο στα «ΝΕΑ», είπε ότι «αν οι κ.κ. Παπανδρέου και Τσίπρας κινηθούν με τόλμη και ευρύτητα σκέψης μπορούν να δρομολογήσουν εξελίξεις που θα επαναπροσδιορίσουν πολλά πράγματα στην πολιτική βάση των κομμάτων και εντός των κοινωνικών στρωμάτων». Προτείνει στο ΣΥΝ «να πούμε στο ΠΑΣΟΚ ποιο πρόγραμμα και ποιες εγγυήσεις μπορούν να εξασφαλίσουν τις διαφορετικές κυβερνητικές πολιτικές και πλειοψηφίες (...) είμαστε κατά της αυτοδυναμίας και υπέρ των προγραμματικών συγκλίσεων για κυβερνήσεις συνεργασίας, με την Αριστερά οργανικό και ισότιμο στοιχείο προοδευτικής σύνθεσης και προοπτικής»..

Ο κ. Λαλιώτης, σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», τάχθηκε σε «εδώ και τώρα» συνεργασία των δυο κομμάτων, κάλεσε μάλιστα το ΠΑΣΟΚ να ξεφύγει από το «σύνδρομο της μονοκομματικής διακυβέρνησης, του κυβερνητισμού, της αυτάρκειας, της αλαζονείας..

Ο φουκαράς ο Αλέξης (κάνει ότι) ανθίσταται. Αλλά με τέτοιους «προξενητάδες»...


Σχόλια

Ο χρήστης spyros1000 είπε…
τι να κανει κι αυτος ο φουκαρας!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Mυρίστηκε υπουργείο και ο Κωνσταντόπουλος και έτρεξε!
Ο χρήστης ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε…
O Κωσταντόπουλος εκφράζει τον εαυτό του, έχει πάψει από πολλού να χαρακτηρίζεται "ώριμο΄τέκνο της Οργής". Οι συμμαχίες είναι ωραίο πράγμα αρκεί να το δεις σαν συμπεθεριό και όχι σαν διαζύγιο.
Ο χρήστης akrat είπε…
είναι πολλά τα μελλοντικά μασούμενα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ