ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι ένας εξαιρετικά μέτριος προπονητής. Ας μην ξεχνάμε ότι πριν αποφασίσει να γίνει έμμισθο εξιλαστήριο θύμα του κ. Κόκκαλη, είχε τερματίσει 3ος στην Κύπρο με την Ανόρθωση. Επειδή τελικά η ιστορία του κάθε ανθρώπου, είναι οι επιλογές του, ίσως μετά από πολλά χρόνια το «Κετσπάγια» να είναι επιφώνημα αποχαιρετισμού.
Την ώρα που ο Κετσπάγια αποχαιρετούσε ο Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο επανεξελέγη πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για μια δεύτερη πενταετή θητεία. Ο κ. Μπαρόζο είναι γνωστός «ανθρωπιστής» και... φίλος του κ. Καραμανλή. Δεν ξέρω αν το θυμάστε αλλά στο τέλος του Απρίλη που μας πέρασε οι βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑ.Ο.Σ. έσπευσαν να τον τιμήσουν, προσφέροντάς του το «χρυσό μετάλλιο» της ελληνικής Βουλής. Ανορθόγραφα πράγματα. Όπως ακριβώς τα είχε περιγράψει ο αείμνηστος Μποστ: «Ενα πλοίον ταξιδέβων με υπέροχον κερόν, εφνιδίως εξοκήλη ανοικτά των Αζορών»...
Σε μια «ανάλαφρη» παρέα κάτι πήγα να πω για τον Μπαρόζο αλλά σταμάτησα αμέσως όταν μια κοπέλα της παρέας με ενημέρωσε ότι Μπαρόζο είναι το όνομα ενός θρυλικού Κλόουν, για να την διακόψει ένα παλικάρι που υποστήριζε ότι ήταν ποδοσφαιριστής της Μίλαν. Κάποιον άλλον όμως με όνομα που θυμίζει ποδοσφαιριστή και συμπεριφορά κλόουν τον γνώριζαν μια χαρά. Ετόρε Μποτρίνι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ