ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ (λεύκωμα με εκδότη τη «Σύγχρονη Εποχή»)

Ένα λεύκωμα, προσφορά ιδιαίτερα στις νέες γενιές, με πληροφορίες, αρχειακά και φωτογραφικά ντοκουμέντα, βρίσκεται ήδη στις προθήκες των βιβλιοπωλείων, με εκδότη τη «Σύγχρονη Εποχή».
Πρόκειται για το λεύκωμα με θέμα την Κομμουνιστική Διεθνή. Μια σπουδαία έκδοση, αντάξια της ιστορίας της Διεθνούς. Ένα καταπληκτικό ταξίδι σε μια από τις κορυφαίες ιστορικές περιόδους του παγκόσμιου κομμουνιστικού κινήματος.
Πηγή πολύτιμων συμπερασμάτων η ιστορία της Διεθνούς, δίνεται στο λεύκωμα μέσα από σειρά εγγράφων που στην πλειοψηφία τους, για πρώτη φορά, παρουσιάζονται στην Ελλάδα.
Ένα πλήθος φωτογραφιών συμπληρώνει την παρουσίαση που ολοκληρώνεται με τις επεξεργασίες του ΚΚΕ για το σοσιαλισμό που γνωρίσαμε και τη σοσιαλιστική επανάσταση.
Η έκδοση ξεφεύγει από τα όρια ενός λευκώματος και γίνεται πραγματικό εργαλείο ειδικά για τις νεότερες γενιές των κομμουνιστών που ψάχνουν να βρουν με πυκνό τρόπο ένα νήμα να συνδέσουν την πάλη τους με την ιστορία του κομμουνιστικού κινήματος.
Οι «Τσούχτρες» εξασφάλισαν ένα αντίτυπο του λευκώματος και θα το προσφέρουν στον πρώτο φίλο που θα εκδηλώσει το ενδιαφέρων του μέσω κάποιου σχολίου.

Σχόλια

Ο χρήστης apatris είπε…
εγώ το θέλω λέμε!
Ο χρήστης aliatas είπε…
Αδελφέ και σύντροφε apatris δικό σου.

Στείλε μου ένα μήνυμα στο aliatas@ebox.gr να συνεννοηθούμε πως θα το παραλάβεις.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ