ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΠΕΙ ΖΗΤΩ Ο ΣΤΑΛΙΝ !!!



ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΛΕΚΑΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
«Ύστερα από αυτή την εμπειρία που έχουμε ζήσει, ύστερα από τους εκβιασμούς που δέχεστε για αυτοδύναμη ισχυρή κυβέρνηση, και που ξέρετε ότι η ανάκαμψη από την κρίση θα είναι ακόμα πιο αντιλαϊκή, τώρα θα ζήσουμε τις συνέπειες από την κρίση, σας λέμε το εξής πράγμα: Στις 4 του Οκτώβρη ποιο είναι το κυριότερο, το σχετικά καλό που πρέπει να βγει στην κάλπη. Όχι το ιδανικό, αλλά το καλό. Ποιο είναι;

Πρώτον, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που ο ένας θα είναι πρώτος και ο άλλος δεύτερος, θα τους έχουμε στο κεφάλι μας και θα έχουν τη μεγάλη πλειοψηφία στη Βουλή, πρέπει να χάσουν ψήφους εργατικούς, της φτωχής αγροτιάς και ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων. Πρέπει να πέσουν κάτω στις εργατογειτονιές εκεί που ζει ο λαϊκός κόσμος. Σ’ αυτές τις γειτονιές της Αθήνας πχ εκεί να έχουν χάσει.

Δεν υπάρχει άλλη εύστοχη τοποθέτηση ψήφου από το ΚΚΕ. Και το λέμε αυτό γιατί από τη στιγμή που θα έχουμε μια αντιλαϊκή κυβέρνηση και μια αξιωματική αντιπολίτευση η οποία θα κάνει τα ίδια κόλπα που κάνει κάθε αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι σε ένα κόμμα που κινείται στο ίδιο επίπεδο, πρέπει να υπάρχει αντιπολίτευση πραγματική στη Βουλή και μέσα στο λαό. Αντιπολιτευόμενες δυνάμεις υπάρχουν. Άλλο αυτό και άλλο η συνεπής αντιπολίτευση με διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στα δύο κόμματα της δικομματικής εναλλαγής. Και αυτή την αντιπολίτευση δεν μπορεί να την σηκώσει ούτε ο Καρατζαφέρης, ο οποίος έχει κοινό θυρωρείο και με τις δύο πολυκατοικίες, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κάθε μέρα που περνάει προσθέτει στα συνθήματά του κάτι από τις θέσεις μας. Λίγο ακόμα και θα πει ζήτω η σοσιαλιστική επανάσταση, ζήτω η Σοβιετική Ένωση. Έχουν ένα προεκλογικό πρόγραμμα που καμία σχέση δεν έχει με αυτό που έλεγαν πριν τις εκλογές.

Το ΚΚΕ δεν είναι απλώς το κόμμα που οργανώνει τους αγώνες. Είναι το κόμμα εκείνο που μπορεί να εμπνεύσει στο λαό εμπιστοσύνη στη δύναμή του. Σήμερα σε μια περίοδο που λένε στο λαό δεν μπορείς να ζητήσεις τίποτα, περιορίσου στα ψίχουλα που σου δίνουμε, σήμερα το να υπάρχει ένα κόμμα που τεκμηριωμένα, όχι συναισθηματικά, λογοτεχνικά και ποιητικά, αλλά τεκμηριωμένα ξετινάζει ένα - ένα τα επιχειρήματα των μονοπωλίων και των κυβερνήσεων. Είναι το κόμμα που μπορεί ακριβώς να διαμορφώσει δυνατότητα να ξεχυθεί ένας λαϊκός χείμμαρος τα επόμενα χρόνια, το ποτάμι της λαϊκής αντεπίθεσης».


Για τις θέσεις τις ΕΕ και του Αλμούνια

«Γράφει η εφημερίδα το «Βήμα» σήμερα: «Ανατροπές περιμένει ο Αλμούνια». Το περιμένει από τη νέα κυβέρνηση προφανώς. Δεν έχει μάθει ο Αλμούνια ότι προηγείται το ΠΑΣΟΚ; Κανονικά έπρεπε να βγει ο κ. Παπανδρέου σήμερα και να πει: Άκουσε να δεις κ. Αλμούνια εμένα αν με εκλέξει ο λαός, δεν θα με συγχωρήσει αν του πω πρέπει να κάνω ότι μου είπε ο Αλμούνια. Διότι όταν ψηφίζεις ένα κόμμα, δεν μπορεί ύστερα να σου πει ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα».

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απο τους οπορτουνιστές όλα να τα περιμένεις!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί; Εγώ το πιστεύω απόλυτα ότι μπορεί να συμβεί αυτό. Αν το φέρει η ανάγκη… και αφού θα είναι για «καλό σκοπό»…..
λίγο ακόμα και θα μας πει η Παπαρήγα πως ευχαριστήθηκε την βραδιά των εκλογών...
πονάνε μωρε τα παλληκάρια???

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ