ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΚΑΛΑ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΙ

Όλα τα καλά παιδιά είναι εδώ.

Κάθε πόρος του συστήματος στάζει «χολή».

Κάθε πρόθυμος επιστρατεύεται, από τον ΛΑ.Ο.Σ. ως την ξεπουλημένη συνδικαλιστική ηγεσία.

Λογής, λογής γραφιάδες και δημοσιολόγοι, που έχουν θέσει την «πένα» και τη «γλώσσα» τους στην υπηρεσία του συστήματος.

Γιατί ρε πρωτοπαλίκαρα το ΚΚΕ, ένα κόμμα, που κατά καιρούς εσείς οι ίδιοι απαξιώνετε σαν μια «ελάχιστη μειοψηφία», στοιχειώνει τον ύπνο και τον ξύπνιο σας; Τι σας αναγκάζει ρε κουραμπιέδες να σπαταλάτε χρόνο και φαιά ουσία για να ανακυκλώσετε μια προπαγάνδα άλλοτε για ιστορικά γεγονότα, άλλοτε για τα οικονομικά του, πάντα για τη στάση του απέναντι στην εφαρμοζόμενη πολιτική;

Γιατί καμάρια της αστικής τάξης; Γιατί μου αγχώνεστε;

Φοβάστε τη στρατηγική του ΚΚΕ;

Γνωρίζετε ότι αν αυτή «γονιμοποιήσει» τη διογκούμενη λαϊκή δυσαρέσκεια και οργή, αυτό που θα γεννηθεί θα κλονίσει συθέμελα το σύστημά που σας ταΐζει;

Βλέπετε γύρο σας την δυσαρέσκεια και την οργή που φουντώνουν ακόμα και σε ανθρώπους του μόχθου που ψήφισαν το ΠΑΣΟΚ για τους όποιους λόγους και νιώθουν σήμερα εξαπατημένοι και προδομένοι;

Μαθαίνετε ότι ο ένας μετά τον άλλο, αναγνωρίζουν ότι όσα τους έλεγε το ΚΚΕ επιβεβαιώνονται και το προσεγγίζουν; Φάνηκε αυτό και στην απεργιακή κινητοποίηση της 17ης του Δεκέμβρη. Η δυναμική και το περιεχόμενο αυτής της κινητοποίησης, η συνολική δράση του ΠΑΜΕ και η πίεση των προβλημάτων στους τόπους δουλειάς, συνέβαλαν καταλυτικά ώστε οι ίδιοι οι εργαζόμενοι να επιβάλουν απεργιακές αποφάσεις σε κλάδους και χώρους δουλειάς όπου οι ταξικές δυνάμεις δεν πλειοψηφούν συνδικαλιστικά.

Χτυπάτε κουφάλες εκεί που αναγνωρίζετε τον κίνδυνο: Το λαό για την αστείρευτη δύναμη που διαθέτει και το ΚΚΕ για την πολιτική πρόταση που διαθέτει, η οποία μπορεί αυτή τη δύναμη του λαού να την ενεργοποιήσει. Χτυπάτε εκείνους, που μιλάνε στην εργατική τάξη και στα φτωχά λαϊκά στρώματα με τη γλώσσα της αλήθειας. Κι η αλήθεια για το λαό είναι μία: Δεν ευθύνεται για την κρίση, πρέπει να αρνηθεί να την πληρώσει, να μην εκχωρήσει ούτε μισό απ' τα δικαιώματά του, να παλέψει για να παραδώσει περισσότερα στα παιδιά του. Παράγει όλο τον πλούτο, πρέπει να τον διεκδικήσει. Τον καρπώνονται μια χούφτα πλουτοκράτες, πρέπει να τους αντιμετωπίσει, να στρέψει την πάλη του εναντίον τους

Θέλετε τον εργάτη υποταγμένο, να συναινέσει στο σφαγιασμό των δικαιωμάτων του. Και το ΚΚΕ σας χαλάει τα σχέδια.

Θέλετε την εργατική τάξη να δέχεται με απάθεια και αδράνεια τον πόλεμο που της κήρυξαν. Και το ΚΚΕ σας χαλάει τα σχέδια.

Αυτό σας πονάει και σας τσούζει. Γι' αυτό και αντιδράτε όπως αντιδράτε. Το ΚΚΕ δεν μπορείτε να το βάλετε στο χέρι, αυτό το γνωρίζετε. Μπορείτε να συκοφαντείτε, να διαστρεβλώνετε, να αποσιωπάτε τις θέσεις και τη δράση του. Αλλά πρόσκαιρα. Εκεί όπου οι άνθρωποι του μόχθου εργάζονται και ζουν, εκεί οι κομμουνιστές οικοδομούν μαζί τους δεσμούς ισχυρούς, σχέσεις που η αντιΚΚΕ προπαγάνδα δεν μπορεί να αγγίξει. Το γνωρίζετε και το φοβάστε, βλέπετε την απήχηση του Κόμματος, το κύρος του μέσα στο λαό και την εργατική τάξη, την πολλαπλάσια της εκλογικής του δύναμης επιρροή του και έχετε γεμίσει τα μπεμπιλίνο σας με τσίσα.

Ακούστε με καλά λιμοκοντόροι, δε θα καταφέρετε το σκοπό σας. Μπορεί να έχετε όλα τα μέσα στα χέρια σας, δεν έχετε όμως με το μέρος σας το δίκιο. Το μέλλον δεν ανήκει στο σάπιο σύστημά σας. Ανήκει στον κόσμο της δουλειάς. Και θα το κατακτήσει, με μπροστάρη το ΚΚΕ.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν φοβάνται απλά ...

ΤΡΕΜΟΥΝ !!!

Και, ξέρεις γιατί ;;;
Γιατί, απλά (πάλι) γνωρίζουν ...

Γνωρίζουν ότι φτάνει το τέλος τους !
Ο χρήστης aliatas είπε…
Καλησπέρα Φάρε.

Το τέλος τους έρχεται αλλά τώρα ακριβός είναι που θέλει την περισσότερη δουλειά. Όχι στην επανάπαυση.

Η αστική τάξη δεν είναι δυνατόν να παραιτηθεί οικειοθελώς από τα κέρδη και τα προνόμια.

Η ιστορία διδάσκει ότι καμία κυρίαρχη τάξη δεν αποσύρεται από το προσκήνιο μόνη της.

Έτσι λοιπόν μόνο η πάλη της εργατικής τάξης μπορεί να ανατρέψει την αστική τάξη, να κοινωνικοποιήσει τα μέσα παραγωγής και να οικοδομήσει το σοσιαλισμό.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ!ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ!ΑΛΗΤΕΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΟΣΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΡΘΕΙ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ