ΛΕΥΚΩΜΑ - 90 ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΘΕΩΡΙΑ - ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΔΡΑΣΗ


Το λεύκωμα αυτό, που εκδόθηκε με την επιμέλεια της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ, είναι προϊόν της ακαταπόνητης δουλειάς μελών και στελεχών του Κόμματος. Ατελείωτες ώρες αφιερώθηκαν στην αναζήτηση αδημοσίευτων φωτογραφιών, σελίδων από το ιστορικό αρχείο του Κόμματος, ποιημάτων και άλλων λογοτεχνημάτων. Η έκδοση εντυπωσιάζει με το πλούσιο περιεχόμενό της.

Το έργο της επιλογής του υλικού αποδείχτηκε δύσκολο, καθώς το υλικό που συγκεντρώθηκε ήταν πολλαπλάσιο αυτού που τελικά συμπεριλήφθηκε στην έκδοση. Το υλικό είναι κατανεμημένο σε 6 ενότητες, η ροή του υλικού δεν αποσκοπεί σε μια στατική, μνημειακή παρουσίαση αλλά «Απευθύνεται στο ταξικό αντανακλαστικό, αλλά και στην ταξική συνείδηση, στο συναίσθημα και στην κρίση κάθε άνδρα και γυναίκας που λιγότερο ή περισσότερο αντιλαμβάνεται ότι η ανθρώπινη ατομικότητα είναι αδιάσπαστη από την κοινωνικότητά της.» όπως σημειώνεται στον πρόλογο της έκδοσης.

Οι σελίδες του λευκώματος, μπορούν να λειτουργήσουν ως έναυσμα για μελέτη, για νέα δημιουργία και για ένταξη στην ταξική πάλη, στις γραμμές του ΚΚΕ. Γι’ αυτό και η έκδοση αυτή είναι “νεανική”, απευθύνεται στους νέους και στις νέες, στα μέλη και στελέχη της ΚΝΕ, στους μισθωτούς των νεότερων γενιών που με οδηγό την 90χρονη ιστορία του Κόμματός μας μπορούν να βαδίζουν με σταθερό βηματισμό στο μέλλον.

Πάρτε μια εικόνα για την αισθητική του βιβλίου εδώ


Έχουμε ένα αντίτυπο του βιβλίου και το προσφέρουμε στον πρώτο που θα εκδηλώσει ενδιαφέρων μέσω ενός σχολίου.

Σχόλια

Ο χρήστης mh είπε…
Καλησπέρα. Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να αποκτήσω αυτό το λεύκωμα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά, είπαμε ... λιτότητα, αλλά όχι και έτσι !
Ακου ένα (1) αντίτυπο ...

Βάλε καμια ... δεκαριά !

Καλημέρα, Καλή Βδομάδα !
Ο χρήστης Erodotos είπε…
Πρόκειται πραγματι για μια πολύ καλή δουλιά, με πολλά διδάγματα και για το σήμερα...Στις μέρες που περνάμε και στους αγώνες που απαιτούνται, το λεύκωμα αυτό είναι ένας πραγματικός σύντροφος!
Ο χρήστης aliatas είπε…
pksdi το λεύκωμα είναι δικό σου. Στείλε μου ένα μήνυμα στο aliatas@ebox.gr για περεταίρω οδηγίες.
Ο χρήστης aliatas είπε…
Φάρε θες να μας καταστρέψεις…
Δεν είναι εποχές για τέτοια ανοίγματα.
Ο χρήστης aliatas είπε…
Erodotos
Χαίρομαι που σε βλέπω στο blog μου.

Να πω και στους φίλους που μας διαβάζουν ότι ο Erodotos διατηρεί ένα θαυμάσιο blog, με μπόλικο βιβλιογραφικό υλικό που αξίζει να επισκεφτείτε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ