ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΜΕ...

H βρώμικη επίθεση στο ΚΚΕ και στο ΠΑΜΕ, που ξεκίνησε η ίδια η κυβέρνηση, συνεχίζεται αδιάκοπη από τα αστικά ΜΜΕ. Το ψέμα και η σαπίλα της προπαγάνδας του βούρκου των κεφαλαιοκρατών γίνεται άκρως επικίνδυνη και τρομοκρατική για το λαό προκειμένου να τον αναγκάσουν να αποδεχτεί τη σφαγή μέσω των μέτρων και την πολιτική που τον ρίχνει στον καιάδα της εξαθλίωσης. Δεν μπορούν αλλιώς να επιβάλουν τη χωρίς όρια βαρβαρότητα των μέτρων σωτηρίας του κεφαλαίου και του συστήματός τους, από κοινού κυβέρνηση - ΕΕ - ΔΝΤ - ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ., διεξάγοντας τον πιο άγριο πόλεμο στη μεταπολεμική περίοδο ενάντια στην εργατική τάξη, στα φτωχά λαϊκά στρώματα. Θυσιάζουν δικαιώματα και ανάγκες που τσακίζουν τη ζωή των ανθρώπων του μόχθου και τους βασανίζουν κι από πάνω με την πιο βρώμικη και άτιμη προπαγάνδα για να αποδεχτούν ή να ανεχτούν το σφαγείο, το χαμό τους δηλαδή, ως σωτηρία. Ο ωμός αντικομμουνισμός πάντα συνόδευε την πιο ανελέητη επίθεση του κεφαλαίου στους λαούς. Ετσι και τώρα. Φοβούνται το λαό γι' αυτό λύσσαξαν με το ΚΚΕ. Τα μέτρα-όλεθρος που εφαρμόζουν και θα εφαρμόζουν δε σώζουν την πατρίδα, αλλά το κεφάλαιο και τα κέρδη. Με θύματα την εργατική τάξη, τα φτωχά λαϊκά στρώματα.
Ετσι λοιπόν η εφημερίδα ΑΞΙΑ (Παρασκευή 30/4/2010) αποδίδει προθέσεις στο ΚΚΕ, που ανήκουν στο στρατόπεδο που η ίδια υπηρετεί, της κεφαλαιοκρατίας. Γράφει λοιπόν: «Γίνεται επομένως σαφές πως το ΚΚΕ ζητάει πλέον "αίμα". Επιθυμεί την ανοιχτή σύγκρουση, τις παρεμβάσεις δικαστικών ή αστυνομικών δυνάμεων που θα δημιουργήσουν "ήρωες και θύματα"». Τέτοια προπαγάνδα ξεπερνά και τα όρια της προβοκάτσιας, που θα τη ζήλευε και ο Γκαίμπελς. Δεν είναι απλά μια αντιστροφή της πραγματικότητας, αφού τους κρατικούς κατασταλτικούς μηχανισμούς τους χρησιμοποιούν οι κυβερνήσεις της κεφαλαιοκρατίας, το στρατόπεδο δηλαδή της ΑΞΙΑΣ, για να σακατεύουν απεργούς. Προβάλλει δικές της επικίνδυνες τρομοκρατικές θέσεις, ανατριχιαστικές στο περιεχόμενο (αίμα), ως προθέσεις του ΚΚΕ, προκειμένου να δημιουργήσει ανύπαρκτες αλήθειες με ασύστολα ψέματα.

Σχόλια

Ο χρήστης erodotos είπε…
Σήμερα το πρωί να δεις τι λέγανε με αφορμή την ανάρτηση πανό του ΚΚΕ στην Ακρόπολη που καλούσε τους λαούς της Ευρώπης να ξεσηκωθούν!!! Τι το ΚΚΕ δεν άφηνε τους τουρίστες να μπουν, τι ότι καταστρέφει τον ελληνικό τουρισμό, τι για κλαίουσες γερμανίδες, τι για ιερούς βράχους...Απανωτά εγκεφαλικά στον ΣΚΑΙ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάντως όταν ένα λιοντάρι είναι έτοιμο να ξεψυχήσει αντιδράει κατα αυτόν τον τρόπο εμείς πρέπει να το κάνουμε αυτό το λιοντάρι να ξεψυχήσει μια ώρα αρχύτερα...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ