ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΤΑ «ΚΑΤΙΝ»

Έχουν περάσει εξήντα χρόνια από την έναρξη του Πολέμου της Κορέας στις 25 Ιούνη του 1950, που ήταν και ο πρώτος μεγάλης κλίμακας πόλεμος που σημειώθηκε κατά την έναρξη της λεγόμενης περιόδου του «Ψυχρού Πολέμου». Ωστόσο, εξήντα χρόνια μετά, η πραγματικότητα βρίσκει τη στρατηγική αυτή περιοχή σε συνθήκες υψηλής έντασης, νέων επικείμενων επικίνδυνων αμερικανο-νοτιοκορεατικών στρατιωτικών γυμνασίων και με τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις να επεξεργάζονται στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ νέο σχέδιο κυρώσεων κατά της Πιονγκγιάνγκ με αφορμή αυτή τη φορά το ναυάγιο της νοτιοκορεατικής κορβέτας «Τσεονάν» στα τέλη του περασμένου Μάρτη.

Θα θυμάστε την περίπτωση με τη βύθιση της νοτιοκορεατικής κορβέτας «Τσεονάν»; Προηγήθηκε μυστηριώδη έκρηξη και ακλούθησε το ναυάγιο της νοτιοκορεατικής κορβέτας του πολεμικού ναυτικού «Τσεονάν» στις 26 Μάρτη, με συνέπεια το θάνατο 46 ναυτικών και τη διατάραξη των διακορεατικών σχέσεων έπειτα και από το πόρισμα «διεθνούς ομάδας ειδικών» στις 20 Μάη, που υπέδειξε ως αιτία του συμβάντος «βορειοκορεατική τορπίλη».

«Λάθος υπολογισμό έκαναν οι τρελαμένοι Μακιαβέλι της Πιονγκγιάνγκ όταν εξαπέλυσαν την τορπίλα που τίναξε στον αέρα το Νοτιοκορεατικό πολεμικό πλοίο πριν δυο μήνες;» διερωτάται κουτοπόνηρα το περιοδικό Εκόνομιστ. Να μην δώσουμε και αξία στα παλιοκομούνια, κατά λάθος το έκαναν…

Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν το έκαναν ούτε κατά λάθος ούτε επίτηδες… δεν το έκαναν καθόλου.

Αποκαλυπτικά για το τι έγινε είναι αυτά που λέει για το ίδιο γεγονός σε άρθρο του ο Φιντέλ Κάστρο, ο Μακιαβέλι της Κούβας που θα έλεγαν οι εξυπνάκηδες του Εκόνομιστ :


«Από την 26η Μαρτίου, ούτε ο Ομπάμα, ούτε ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας μπόρεσε να εξηγήσει τί ακριβώς συνέβη με το καμάρι του νοτιοκορεατικού ναυτικού, το τελευταίας τεχνολογίας αντιτορπιλικό «Τσεονάν», που λάμβανε μέρος σε άσκηση μαζί με το ναυτικό των ΗΠΑ στα δυτικά της κορεατικής χερσονήσου, κοντά στα σύνορα των δύο δημοκρατιών, όπου 46 σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν.

Αυτό πού είναι ενοχλητικό για την αυτοκρατορία, είναι ότι ο σύμμαχός της, μπορεί να μάθει από αξιόπιστες πηγές, ότι το σκάφος του το βύθισαν οι ΗΠΑ. Δεν υπάρχει τρόπος να αποφευχθεί αυτό το γεγονός, το οποίο θα τις ακολουθεί, σαν μια σκιά».

Τόμπολα…

Ο δράστης είναι ο ξέφρενα λογικός δημοκράτης Ομπάμα και όχι οι τρελοί Μακιαβέλι της Βόρειας Κορέας.
Η Βόρεια Κορέα βέβαια δεν έκατσε μα σταυρωμένα τα χέρια, γελοιοποίησε την «διεθνή» έρευνα. Είπε για την ...ένοχη τορπίλα που μας έδειξε η «διεθνής» έρευνα στην τηλεόραση:

«Δεν γράφουμε με μπογιά τους κωδικούς στις τορπίλες μας, τα στοιχεία χαράζονται με ειδικό μηχάνημα».

Ναι η τορπίλα που είδαμε είχε βαμμένα τα στοιχεία της.

Γιατί άραγε το CNN δεν πήγε να ζητήσει από τη Βόρεια Κορέα μια άλλη τορπίλα να την βάλει δίπλα σε εκείνη που «βρήκε» η «διεθνής» έρευνα, να δούμε και εμείς οι χρεοκοπημένοι φτωχοί τί παίζεται ακριβώς εκεί που πολέμησαν οι πρόγονοί μας δια την δημοκρατίαν;

Άδικα πολεμάμε δηλαδή εις το Αφγανιστάν 60 χρόνια μετά το έπος της Κορέας;

Πότε θα λάμψει επιτέλους η αλήθεια δια τα μίζας που λαμβάνομεν ως μισθοφόροι του αυτοκράτορα;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο