ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ
Πόσες φορές στην συναναστροφή μας με άλλους ανθρώπους δεν έχουμε γίνει μάρτυρες της αγωνίας του κόσμου για ποσοστά των κομμάτων στα διαφορά γκάλοπ;Ένα μεγάλο κομμάτι της εργατικής τάξης, έχει αυτή την αντίληψη. 

Ακόμα και οπαδοί και μέλη του ΚΚΕ υπάρχουν που έχουν τέτοιου είδους αγωνίες.


Τα πάντα μετράνε αν ανέβηκε 1% το Κόμμα η αν έχασε 1%.


Δεν λέω ότι το ΚΚΕ δεν θέλει την ψήφο του λαού, όμως είναι λάθος να συντηρείται η άποψη τα πράγματα θα αλλάξου όταν το Κόμμα ανεβαίνει και κάποια στιγμή θα κάνει το μπαμ και θα γίνει κυβέρνηση μέσα από την εκλογική διαδικασία.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχεις δίκιο ΒΟΥΝΟ !

Συμφωνώ απόλυτα !
Ο χρήστης στελλα νικ είπε…
Απόλυτο δίκιο και συμφωνώ κι εγώ. Δεν έχει τόσο νόημα να αγωνιούμε γι αυτά , (ποσοστα )όσο η δουλειά μας μέσα στον κόσμο , στους τόπους δουλειάς τις γειτονιές στα σχολεία και πανεπιστήμια και αλλού προκειμένου να ανατραπουν συσχετισμοί και να δημιουργηθούν συμμαχίες οργανωσης και ανατροπής !!
Ο χρήστης TRASH είπε…
Ευτυχώς το Κόμμα τα κατάλοιπα τπυ "κοινοβουλευτικού κρετινισμού" τα έχει αφήσει πίσω του εδώ και πολλά χρόνια.
Το θέμα είνια να μεγαλώνουν οι οργανώσεις και να αυξάνονται τα ενεργά μέλη, και όχι αυτοί που η συμμετοχή τους στο πολιτικό γίγνεσθαι είναι η συμμετοχή κάθε 4 χρόνια στις εκλογές (λες και άμα τις κερδίσει το ΚΚΕ θα το αφήσουν να εφαρμόσει το πρόγραμμα του ειρηνικά και ανεμπόδιστα)...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο