Η ΠΑΛΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ, ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣΑκόμη κι αν τα μέτρα πέρασαν στη Βουλή, οι παραγωγοί του πλούτου, οι εργαζόμενοι τα καταψήφισαν.

Δεν τα νομιμοποιούμε, συνεχίζουμε την καθημερινή πάλη, στα εργοστάσια, στα λιμάνια, στις λαϊκές γειτονιές.

Εκεί που ζει και εργάζεται ο λαός.

Ζούμε την περίοδο που η ταξική πάλη θα οξυνθεί στο έπακρο.


Γι' αυτήν την αναμέτρηση προετοιμάζεται η αστική τάξη επιδιώκοντας να έχει τσακισμένο το οργανωμένο ταξικό κίνημα.


Σ' αυτήν την επιδίωξη είναι αμέριστη η συνδρομή διαφόρων, που είτε άμεσα σαν παρακρατικός μηχανισμός είτε έμμεσα με διάφορους αναρχοαυτόνομους και δήθεν αριστερούτσικους μανδύες συμβάλλουν στο παιχνίδι κλέφτες και αστυνόμοι έτσι που να εδραιώνεται η κρατική τρομοκρατία.


Για την εργατική τάξη η επόμενη μέρα πατά στην εμπειρία που αποκτήθηκε στην οργάνωση των μέχρι τώρα αγώνων. Όταν κράτος και καπιταλιστές καλούσαν σε εκτόνωση στην πλατεία, το οργανωμένο ταξικό κίνημα έδινε τη μάχη στο κεντρικό πεδίο, στους χώρους δουλειάς. Και κατέβηκε στο δρόμο συντεταγμένα, αποφασισμένο να δώσει τη μάχη με τους δικούς του όρους. Μπορεί ο καπνός να κάλυψε τα συνθήματα στα πανό, μπορεί οι «κρότου-λάμψης» να έπνιγαν τα συνθήματα των διαδηλωτών, το πραγματικό γεγονός όμως παραμένει: Ένα σημαντικό τμήμα της εργατικής τάξης κάτω από τις σημαίες του ΠΑΜΕ, με μπροστάρηδες τους κομμουνιστές, χάραξε στο δρόμο την πορεία του: Ενάντια στα μονοπώλια, ενάντια στην ΕΕ.


Μην καρτεράτε να λυγίσουμε, ούτε για μια στιγμή!

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ :
Το πρωι "ΑΝΤΑΡΣΥΑ"
το βραδυ "βαθυ κοκκινο" πορνιδιο στην πλατεια...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο