ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ!Η πρωτοφανής σε όγκο και παλμό απεργιακή συγκέντρωση του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου και η πορεία προς το Σύνταγμα. Εργάτες, εργάτριες, Νέοι και νέες, Γυναίκες, αυτοαπασχολούμενοι, μικρομεσαίοι αγρότες, Άνθρωποι του μόχθου και του μεροκάματου, Να σταματήσουμε τώρα το νέο έγκλημα! Έχουμε τη δύναμη! Έχουμε τη δύναμη να φέρουμε τα πάνω κάτω. Αυτό δείχνει η σημερινή άνευ προηγουμένου συγκέντρωσή μας, η οποία δεν είναι μια ακόμα απεργία και συγκέντρωση για να ακούσουμε ομιλίες και να κάνουμε μια καθιερωμένη πορεία. Στον κατάλληλο χρόνο και την κατάλληλη στιγμή στέλνουμε μηνύματα και παίρνουμε αποφάσεις για την κλιμάκωση του αγώνα. Εμπρός λοιπόν!


Το ΠΑΜΕ, τα σωματεία του, οι επιτροπές αγώνα από τα ξημερώματα έδωσαν και δίνουν με επιτυχία τη μάχη της 48ωρης απεργίας. Από το πρωί, μαζί με δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, δίνει τη μάχη της περικύκλωσης της βουλής με στόχο να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο, για την καταδίκη και την ανατροπή αυτής της πολιτικής.

Το κεφάλαιο και η κυβέρνηση ας γνωρίζουν ότι ανεξάρτητα από την ψηφοφορία στη βουλή, η 48ωρη απεργία και οι απεργιακές εκδηλώσεις αποτελούν την αφετηρία μιας ακόμα πιο αποφασιστικής κλιμάκωσης των αγώνων.

Οι εργαζόμενοι δεν έχουν δείξει ακόμα την τεράστια δύναμή τους.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο