ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ (video)



Έχουν βάλει στόχο να τσακίσουν ακόμη και τα ελάχιστα εργατικά δικαιώματα που έχουν απομείνει.

Για να πετύχουν το στόχο τους, εκβιάζουν ξετσίπωτα με το δίλημμα «κυβέρνηση συνεργασίας ή χρεοκοπία», επιδιώκοντας να κρύψουν ότι είναι επιλογή τους η χρεοκοπία του λαού και η σωτηρία των μεγάλων αφεντικών.

Καμιά αυταπάτη για τη νέα κυβέρνηση.

Να μην υπάρξει ούτε λεπτό αναμονής.

Να δυσκολέψουμε, να εμποδίσουμε, να χαλάσουμε τα σχέδιά τους, συμμετέχοντας στα μέτωπα πάλης σε κάθε χώρο, συμβάλλοντας στη συσπείρωση λαϊκών δυνάμεων με κριτήριο την ταξική τους θέση και όχι ποιο κόμμα ψήφισαν στις εκλογές.

Τα πράγματα στον οικονομικό τομέα είναι σκούρα… έως μαύρα, για όλους μας, όμως δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την ανάγκη για ισχυροποίηση και κατά συνέπεια, οικονομική στήριξη του πιο συνεπές συμμάχου μας, στον πόλεμο που δεχόμαστε, του ΚΚΕ.

Έστω και ένα ευρώ έχει ιδιαίτερη πολιτική σημασία, γιατί συμβάλλει στην οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ. Οι εργαζόμενοι στους πιο δύσκολους καιρούς που έρχονται έχουν ανάγκη από την αποτελεσματικότερη στήριξη του «Ριζοσπάστη», του «902», των εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής». Έχουν συμφέρον από την ανάπτυξη των διεθνών σχέσεων του ΚΚΕ και της αλληλεγγύης του προς άλλα Κομμουνιστικά Κόμματα και κινήματα.

Το ΚΚΕ αποτελεί ξεχωριστό, διαχρονικό, πάγιο στόχο όλων αυτών που έχουν βάλει σκοπό να μας κάνουν κινέζους στην Ελλάδα. Όσο πιο σταθερό και μαχητικό είναι το ΚΚΕ, τόσο η επίθεση γίνεται πιο ανοιχτή, βρώμικη, με συκοφαντίες και μέτρα καταστολής.

Πρέπει να δώσουμε δύναμη στην δύναμη μας. Πρέπει να δυναμώσουμε το ενοχλητικό στα αφεντικά μας ΚΚΕ. Πρέπει να καταλάβουν ότι δεν «ψαρώνουμε» από τις επιθέσεις τους ενάντια στο ΚΚΕ και κύρια ενάντια στα οικονομικά του. Πρέπει να νιώσουν ότι είναι «νάνοι» για μπορέσουν να μειώσουν το ηθικό ανάστημα του ΚΚΕ, να το ταυτίσουν με τη σαπίλα, τη διαφθορά και εξαγορά συνειδήσεων όλων αυτών που στηρίζουν το σάπιο σύστημα τους.

Το ΚΚΕ δε θα γίνει κρατικοδίαιτο, ούτε ελεγχόμενο από τους μεγαλοεπιχειρηματίες, γιατί θα στηρίζεται οικονομικά από το υστέρημά της εργατικής οικογένειας.

Που να χτυπιέστε κάτω σαν το χταπόδι, το ΚΚΕ δε θα το βάλετε στο χέρι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ