ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΡΑΦΛΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!



Απορώ με αυτούς που λένε ότι η «Χρυσή Αυγή» είναι νεοναζιστική οργάνωση !!!

Όχι ρε παιδιά…


Από πού κι ως που νεοναζί;


Μην ακούτε τους προβοκάτορες




15 Ελληναράδες πατριώτες βαράνε ένα φουκαρά εχθρό του ένθους
Κι όμως μια φασιστική οργάνωση με ξεκάθαρη σχέση με συμμορίες και παράνομα κυκλώματα, με επίκεντρο της δράσης της την περιοχή που ήταν το καφέ-μπαρ Πύλες απέναντι από την είσοδο του Αγίου Παντελεήμονα, μέχρι που ο ιδιοκτήτης του Χρήστος Ρήγας (υποψήφιος περιφερειάρχης της Χρυσής Αυγής στη Δυτική Ελλάδα το 2010) συνελήφθη για διπλή δολοφονία με πληρωμένο συμβόλαιο! Καλεί τους Έλληνες ψηφοφόρους να την ψηφήσουν για να καθαρίσει ο τόπος.

Εκτός από τον Χίτλερ θαυμάζουν και τον Μεταξά

 
Φαντάζομαι ότι το αντίγραφο λογαριασμού της ΕΥΠ που αποδεικνύει πως «επιφανείς» φασίστες όπως ο Μιχαλολιάκος (Χρυσή Αυγή), ο Πλεύρης (απολογητής 4ης Αυγούστου), ο Μιχαλόπουλος (εκδότης Ελεύθερης Ώρας) ήταν υπάλληλοι της! Είναι συμπτωματικό!!!

Όπως συμπτωματικό θα είναι και το παρακάτω βίντεο που δείχνει μέλη της Χ.Α. μετά από συγκέντρωση τους να μπαίνουν σε όχημα της αστυνομίας!!!



Όμως όλα τα λεφτά είναι η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής εναντίον της απεργίας των Χαλυβουργών στο Βόλο. Κάντε ένα κόπονα την διαβάσετε κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Αλήθεια ;

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ  ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ, ΜΠΡΕΙΒΙΚ, ΕΊΧΕ ΡΗΤΩΣ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;;;


ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η Α. ΣΚΟΡΔΕΛΗ, ΥΠΟΔΙΚΗ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;




Την Χρυσή Αυγή που σήμερα όλοι λίγο-πολύ ξέρουμε, μπορεί να την δει κάποιος, όσο πιο περιληπτικά γίνεται στο βίντεο που ακολουθεί:




ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ



ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ"




Δείτε και μερικές... φάτσες της Οργάνωσης. Ρίξτε μια ματιά σε αυτούς που θέλουν να φτιάξουν... τον νέο τύπο Ανθρώπου:





ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΣΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΑΝ... ΑΝΤΑΞΙΟΊ ΤΟΥΣ.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μόνο οι ακροαριστεροι και οι αλλοδαποι τρέμουν τη Χρυσή Αυγή.Εσείς τι απο τα δύο είστε?????????????????????
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγω θέλω να έρθει η Χ.Α. στην κυβέρνηση, να αρχίσει να βασανίζει, να φυμώνει, να εξορίζει, να σκοτώνει, να καταπιέζει και να εξοντώνει με κάθε τρόπο όποιον δε συμμερίζεται την παράνοια των μελών της. Ετσι για να μας γίνει μάθημα ότι τις μ@λ@κίες μας πάντα εμείς τις πληρώνουμε τελικά.
Αυτά έχει να πει μία μη ακροαριστερή και ελληνίδα η οποία μεγάλωσε με αξίες όπως "είμαστε όλοι ίσοι και ελεύθεροι".

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ