ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της Λαϊκής Επιτροπής Νέας Ιωνίας και του Συλλόγου εκπαιδευτικών “Γ.Σεφέρης”, την προηγούμενη Πέμπτη για το μήνα Δεκέμβρη.
 
Θέλουμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τους δασκάλους, του μαθητές και τους γονείς της ΣΤ’ τάξης του 2ου Δημοτικού Ν. Ιωνίας, για την θεατρική παράσταση «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Κ. Ντίκενς που ετοίμασαν και παρουσίασαν.
Ακόμη τα μέλη της επιτροπής, τους δασκάλους, τους γονείς αλλά και όλο τον υπόλοιπο κόσμο που βοήθησε να “στηθούν” οι εκδηλώσεις, που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, έφτιαξαν και έφεραν γλυκά, φαγητά, αναψυκτικά κλπ για όλα τα παιδάκια.
 
Μετά το τέλος της παράστασης, ο “Άγιος Βασίλης” έφερε νωρίς τα δώρα του, μοιράζοντας τα cd που ετοίμασε η Λαϊκή Επιτροπή με παιδικά τραγούδια.
 
Η μεγάλη συμμετοχή των παιδιών και των γονιών τους και στις 3 εκδηλώσεις του Δεκέμβρη, δείχνει την ανάγκη των λαϊκών οικογενειών να απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά τους, να βγουν από το σπίτι τους και να αντισταθούν στη μιζέρια που θέλουν να μας επιβάλουν. Να μεγαλώσουν τα παιδιά μας και εμείς σε μια μεγάλη αγκαλιά συναγωνιστών.
 
Η πρωτοβουλία μας αποδεικνύει ότι μπορούμε με την αλληλεγγύη μας να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλον, να δώσουμε στα παιδιά μας δωρεάν, καλό πολιτισμό και ψυχαγωγία και όχι να εξαρτυόμαστε από τα ακριβοπληρωμένα προϊόντα υποκουλτούρας των πολυεθνικών και της υποκριτικής φιλανθρωπίας.
 
Στις αρχές του νέου χρόνου θα βγει το καινούργιο πρόγραμμα, οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν και πάλι στα τέλη του Ιανουαρίου.
 
Επικοινωνία με τη Λαϊκή Επιτροπή Νέας Ιωνίας για τις εκδηλώσεις:

Περιοχή Κέντρου: Βούλα – 6942693007
Περιοχή Καλογρέζας: Κώστας – 6942980096
Περιοχή Περισσού: Βασίλης – 6976689521
Σύλλογος Δασκάλων: Νινέττα – 6972008336


Και στα e-mail:

Λαϊκή Επιτροπή Νέας Ιωνίας: laikiepitropi.neasionias@gmail.com

Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Γ. Σεφέρης»:
segseferis@gmail.comΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο