ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΠ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ

Μέλη της Οργάνωσης Ημαθίας με την σημαία της οργάνωσης περιοχής

 

Ο Ζήσης Λυμπερίδης
Μαζική πολιτική εκδήλωση πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής η Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ, στον χώρο της λέσχης του ΑΠΘ, κόβοντας την πίτα της και βραβεύοντας τις Οργανώσεις που ήρθαν πρώτες στην φετινή οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, τονίζοντας τη σημασία και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τα μέλη της ΚΝΕ θα κληθούν να δώσουν τις επερχόμενες μάχες των εκλογών αλλά και τις πιέσεις, τα ψευτοδιλήμματα που θα μπουν μπροστά στην νεολαία. Ολοκλήρωσε τονίζοντας την ανάγκη στήριξης του ΚΚΕ όχι μόνο στις επερχόμενες εκλογές, αλλά και στην καθημερινή δράση των κομμουνιστών στους χώρους δουλειάς, στα πανεπιστήμια στα σχολεία και στις γειτονιές.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι 3 πρώτες κατά σειρά οργανώσεις στην άμιλλα της οικονομικής εξόρμησης, δηλαδή, της Ημαθίας, η οποία παρέλαβε και την σημαία της οργάνωσης περιοχής, των ΑΕΙ και της Κέντρο-Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Το φλουρί κέρδισε η οργάνωση του Εργατικού, ενώ ακολούθησε λαϊκό-ρεμπέτικο γλέντι.

 http://www.902.gr/eidisi/neolaia-paideia/36456/thessaloniki-ekdilosi-tis-op-kentrikis-makedonias-tis-kne-foto#/0

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ