ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ


Αξίζει να αγωνίζεσαι για τις ομορφιές της ζωής.
Αξίζει να αγωνίζεσαι για μια καλύτερη κοινωνία όπου:Οι πατεράδες όλης της γης θα μπορούν να εξασφαλίσουν το γάλα του παιδιού τους,χωρίς να αγχωθούν αν αυτό θα κλάψει απο την πείνα.
Αξίζει να αγωνίζεσαι για μια κοινωνία όπου δεν θα χρειαστεί να ματώσει το παιδί σου στις φλόγες του πολέμου και να χρειαστεί να το δείς ένα θλιβερό πρωϊνό να απομακρύνεται για πάντα απο την αγκαλιά σου και να πέφτει στην αγκαλιά του χώματος που θα το σκεπάσει.
Αξίζει να αγωνιζεσαι για μια κοινωνία όπου ο εργάτης θα χαρεί τους καρπούς τη εργασίας του,χωρίς να τον αποξενώνει ένα παράσιτο απο αυτούς.
Αξίζει να αγωνίζεσαι για μια κοινωνία όπου οι νέοι θα χαίρονται τον έρωτα και την ζωη,την οικογένεια και την ευτυχία.Χωρίς να ρθει η φτώχεια και η ανεργία να τους τα στερήσει.
Αξίζει να αγωνίζεσαι για μια κοινωνία όπου οι άνθρωποι θα μορφώνονται για το καλό του συνόλου και όχι για τα κέρδη λίγων.
Αξίζει να αγωνίζεσαι για μια κοινωνία όπου θα έχεις το δικαιωμα να χαρείς το παιδί σου να αθλείται χωρίς να έχεις το άγχος των ναρκωτικών.
Αξίζει να αγωνιστείς για μια κοινωνία οπου θα χεις την ευκαιρία να χαρείς την ομορφιά του καλοκαιριού με χαρές και με γέλια.
                ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΖΗΣΕΙΣ,ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΖΗΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ