ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ





ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, δηλαδή: Ο Θεός να σε φυλάει από δεξιό συνάδελφο και αριστερό αφεντικό!


Είδα  αναρτήσεις που εκθειάζουν τον Σκλαβενίτη που δεν άνοιξε τα μαγαζιά του...

Επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω επειδή η κατσίκα δε μασάει ταραμά πια το τι εστί ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Καταρχήν ανάμεσα στους καπιταλιστές υπάρχουν ανταγωνισμοί. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι πλήττονται και κάποιοι ευνοούνται εις βάρος κάποιων άλλων. Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ κινείται στην κατεύθυνση της μονοπωλιακής του γιγάντωσης στο χώρο μιας και εξαγοράζει τη μια μετά την άλλη αλυσίδα που κλείνουν οι μικρότεροι από αυτόν… Αλλά οι εργαζόμενοι που πωλούνται μαζί με τις επιχειρήσεις δεν ξέρουν με τι συμβάσεις θα δουλέψουν αν θα δουλέψουν κλπ...Το σωματείο των εργαζομένων του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ απαρτίζεται εξολοκλήρου από διευθυντικά στελέχη (αυτά που πήγαιναν και ψήφιζαν με τα εταιρικά αυτοκίνητα στις εκλογές του ΕΚΑ) Και δεν αποτελεί έκπληξη ότι πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ Σε συνεργασία με τον εργοδότη προχώρησε στην ιδιωτικοποίηση του Επικουρικού Ταμείου των εργαζομένων. Είναι το σωματείο που έσυρε εργαζόμενους, (είτε με τρομοκρατία είτε επειδή και οι εργαζόμενοι έχουν ευθύνη για την άγνοια τους και τη συμμετοχή τους επειδή χειραγωγούνται) και ψήφισαν την ιδιωτικοποίηση του επικουρικού ταμείου… Παντελόνιασε δηλαδή ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ μαζί με τον Βασιλόπουλο τις εισφορές ετών των εργαζόμενων. Στον Βασιλόπουλο συνάδελφος που αρνήθηκε να πάει να ψηφίσει στο εργοδοτικό σωματείο απολύθηκε.

Η τακτική του εργοδοτικού σωματείου είναι τακτική συναίνεσης στα σχέδια του εργοδότη.

Σε αρκετά καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ οι εργαζόμενοι ήδη δουλεύουν 6ήμερο και σπαστό ωράριο. Στους οδηγούς έχει ήδη κάνει μειώσεις μισθών, και αναγκάζονται να δουλεύουν διπλοβάρδιες (...) Σε ερώτηση που του έκαναν τι θα γίνει αν εξ αιτίας της κούρασης σκοτωθούν πάνω στο τιμόνι απάντησε: Θα σας καλύψουμε τα έξοδα της κηδείας σας(...) Κι ενώ τα κέρδη του αυξάνονται, δεν αυξάνονται και οι μισθοί των συναδέλφων...

Η λογική του εκθειάζω την μεγαλοεργοδοσία επειδή παρέχει το αυτονόητο αυτό που έχω ήδη κατακτήσει και μάχομαι να διατηρήσω είναι λογική δούλου!

Δεν υπάρχουν «Υγιείς επιχειρηματίες»... Ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ δεν άνοιξε επειδή δεν τον συμφέρει στη παρούσα φάση... Δεν σημαίνει πως δεν θα ανοίξει αργότερα!

Οι συνάδελφοί μας και εκεί δουλεύουν σκληρά εντατικά σε συνθήκες καπιταλιστικής ληστείας της υπεραξίας της εργατικής τους δύναμης !

Δεν τους κάνει χάρη κανείς μεγαλοεργοδότης!

Όλοι αυτοί οι έπαινοι για άλλον έναν εκμεταλλευτή που μας ρουφάει το αίμα είναι το λιγότερο εμετικοί.

Η με το κεφάλαιο ή με τους εργαζόμενους και τα δύο δεν γίνονται! 

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δίκιο έχετε! Κάτι για την Τυποεκδοτική, για τον 902, έχετε να πείτε? Όχι φυσικά! Δικά μας παιδιά!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε ρουφιανε ο σκλαβενιτης είσαι ? Παλιωσε η καραμελα πες στο γραφείο να σου πουν αλλη ατακα.

Giorgio Lazer
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εχουμε να πουμε για τους απληρωτους και τους απολυμενους στο σταθμο της "κυβερνωσας αριστερας" - "στο Κοκκινο"... Εσυ ακουσες τιποτα για αυτους ή δε σε ενημερωσε το αφεντικο σου?
Πρωτη φορα αριστερα, με δεκανικι τα χρυσαυγουλα.... με τις υγειες σας!

Χ.Κ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Που σαι ρε ''αντικειμενικε'' 10:38...μιας και μας ειπες για την τυποεκδοτικη θες να μας πεις γιατ ο Σκλαβενιτης και καθε ενας σαν αυτον δεν πληρωνει τους υπαλληλους με μισθουςκαι επιδοματα οπως εκανε και η τυποεκδοτικη;
Ετσι γιατι σε επιασε η καουρα για ''αντικειμενικοτητα'' δεν μας δινεις μια απαντησουλα;
Και αφου μας απαντησεις σε αυτο θελω να μου απαντησεις τι εχει γινει σε επιχειρησεις του κλαδου και ιδιαιτερα το ''κοκκινο'';
Ο χρήστης aliatas είπε…
Εγώ θα πω: Ο Θεός να σε φυλάει από δεξιό συνάδελφο και αριστερό ανώνυμο σχολιογράφο υπερασπιστή του αφεντικού του!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ωραία όλα αυτά..... Αλλά φιλοι μου όταν δουλεύεις εκεί και εχεις τον κάθε αμορφωτο κολλητό που κανει την μαγκια του και προσπαθει να κάνει το αφεντικό εκ του ασφαλούς......αλλάζει το πράγμα!!! Μέχρι και σκούπα και φαρασι δίνουν στους υπαλλήλους της Μακρό για να τους σπάσουν τον τσαμπουκα και τις αντιδράσεις!!!! Και για προσλήψεις...... μούγκα στη στρούγκα!!!!!αυτά για το αγαπημένο αφεντικό κάποιων!!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ