ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.!! ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!



Αντισταθείτε.!!

Γίνεστε συνένοχοι, σε μια μετάλλαξη της Ελλάδας που ονειρευόσαστε. Τσαλακώνουν και πατάνε κάτω το προεκλογικό σας όραμα. Ψηφίστηκε μια κυβέρνηση, σαν διαφορετική, που προεκλογικά έλεγε go back madam Merkel, που τώρα ψηφίζει 10 σελίδες μνημόνιο, ενώ είπε ότι θα το καταργούσε.. που φορολογεί και το αφορολόγητο που η ίδια υποσχέθηκε, που δεν θα επιστρέψει τελικά τη 13η σύνταξη, που δε θα αυξήσει τους μισθούς, που δε θα μειώσει τις ασφαλιστικές εισφορές, που δε θα κυνηγήσει τους γερμανοτσολιάδες, ούτε τους μεγαλοχρεώστες και την ολιγαρχία του κράτους, όπως είχε πει, που δε θα κλείσει τα τσοντοκάναλα, που δεν θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, που συνεχίζει να ιδιωτικοποιεί λιμάνια, και αεροδρόμια, και οτιδήποτε δημόσιο έχει πληρώσει ο λαός, κι ανήκει στο λαό.. (και δεν ανήκει στις κυβερνήσεις)….και άλλα πολλά, γιατί ήταν τζάμπα οι υποσχέσεις..

Ξυπνήστε ρεεεεεεεε….. αντισταθείτε, τουλάχιστον στα ψέματα. Αντισταθείτε στη συνέχιση μιας πολιτικής που έχει αποτύχει και σας ανάγκασε να ψηφίσετε κάτι διαφορετικό. Δείτε καθαρά, ότι εσείς οι ίδιοι σκίζετε το όραμα σας... κι ότι η διαχείριση της Ευρωπαϊκής πολιτικής ακόμη και με «αριστερό ριζοσπαστικό» όνομα, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...


Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνοπτικά

1ον. Το Δημοψήφισμα ΕΧΕΙ συγκεκριμένη Ερώτηση ! Δεν μιλά για Ευρώ ή Δραχμή ! Όποιο το αναγάγουν σαυτό είναι λείαν επιεικός εκ του άτιμου και πονηρού ! Εδώ θα δούμε και τον βρώμικο και Ανθελληνικό ρόλο ΟΛΩΝ των ΜουΜουΕ !!

2ον. Την Εξουσία στην Χώρα την ΕΧΕΙ ο Ελληνικός Λαός, και για το μέλλον του ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑ ΠΟΤΕ με τεχνοκρατικές μη Κοινωνικοπολιτικές κατοχυρωμένες στην ίδια την Κοινωνία των τουλάχιστον Ευρωπαϊκών Λαών βδέλες !!

3ον. Το μεγαλύτερο Λάθος που έχει κάνει η Σημερινή Κυβέρνηση είναι ότι μπήκε σε Διαδικασία "Συζήτηση" με της λιγδόβδελες της Τεχνοκρατικές, οι οποίες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ !! Να Διερωτηθούν ΟΛΟΙ τους γιατί το Κεφάλαιο στην Παγκοσμιοποίηση χρησιμοποιούν τέτοιες ... Βιτρίνες ;;

4ον. Το άλλο Λάθος της σημερινής Κυνέρνηση είναι ότι μπλέχτηκε πέρα με τους λιγδιάριδες, αλλά και με τα ... Νούμερα τους, τα .... Δισεκατομμύρια τους ! Εδώ και ΣΑΥΤΟ όποιος μπλέκεται απλά ... ΧΑΝΕΙ !!

5ον. Καλό το Δημοψήφισμα, τους ξεγυμνώνει ΟΛΟΥΣ, εντός και εκτός ! Μην τολμήσετε και το ακυρώσετε, πιστεύοντας για νέες και τίμιες και ειλικρινείς διαπραγματεύσεις με δαύτα τα γλοιώδεις Νούμερα !

6ον. Και στο Φινάλε δεν πρόκειται μόνο για την Χώρα μας, αλλά τουλάχιστον για όλη την Ευρώπη ! ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ την ΑΡΧΗ ! Θα μας Έχουν Ευγνωμοσύνη ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ της ΓΗΣ !!!
Ξεκινάμε ;;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ !

Η πιο μεγάλη Ώρα ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ !
Τώρα που πέφτουν οι Μάσκες όλων και βλέπουμε τα κοκάλινα "Πρόσωπα" τους !
Τώρα βλέπουμε χωρίς κομματικές παρωπίδες, ποιοι είτανε και ΕΙΝΑΙ με τον Ελληνικό Λαό και ποιοι με τους ΞΕΝΟΥΣ Αφεντάδες !
Τώρα βλέπουμε ΟΛΟ ΑΥΤΟ το Σαθρό, Ελεεινό "Πολιτικό κ. Θεσμικό" σύστημα με όλες της Παραφυάδες του !
Τώρα βλέπουμε ποιοι ΚΑΘΗΛΩΣΑΝ την Χώρα και το Ελληνικό Λαό -ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ-!!
Τώρα βλέπουμε ποιοι ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ποιοι κουβαλάνε για μόστρα Ελληνικά Διαβατήρια και Ταυτότητες !
Τώρα βλέπουμε ζωντανά και ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ τι Εστί ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ -όπως στην Τριπλή Κατοχή της Πατρίδας ΜΑΣ !!
Τώρα βλέπουνε και το "Ρόλο" της κορυφής της Εκκλησίας της Ελλάδος ! Για την Ιστορία, ο Πόντιος Αρχιεπίσκοπος Χρύσανθος ΔΕΝ δέχθηκε να ορκίση Κυβέρνηση Δοσιλόγων στην Τριπλή Κατοχή των Ναζιστοφασιστων και Παραιτήθηκε/Παραίτησαν !
Τώρα βλέπουμε ποιοι είναι οι Τρομοκράτες του Ελληνικού ΛΑΟΥ και της Χώρας μας !
Τώρα βλέπουμε ποία Σκυλιά μας πήγαν στο Εμφύλιο Πόλεμο ! Είναι τα ΙΔΙΑ Σκυλιά, οι ΙΔΙΕΣ ΔΟΜΕΣ μαζί με τους Πατρώνες Τους !
Τώρα βλέπουμε ποίος ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ και ποιοι παπαγαλίζουνε !
Τώρα βλέπουμε ποιός Φοβάται και ποιός ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ !
Τώρα βλέπουμε ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ στην .. ΠΡΑΞΗ (;;)
Τώρα ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, η ΕΛΛΑΣ Είναι ο Παγκόσμιος Συντελεστής της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ του ΣΚΟΤΟΥΣ !
Τώρα θα δούμε ΟΤΙ το Ελληνικό (Αρχαίο) Πνεύμα ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΗΤΗΤΟ !
Τώρα θα ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ !

Όσοι το Χάλκεον Χέρι Βαρύ του Φόβου Αισθάνονται Ζυγόν Δουλείας Ας Εχωσιν !

Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ !!

Υ.Γ. Το "ΟΧΙ" στα Μαθηματικά/Αριθμητική είναι το μείων (-) ! Δηλαδή: Η Πρόσθεση, Πολλαπλασιασμός και Διαίρεση, ΑΥΤΑ τα ΕΧΟΥΝ και ΤΑ άλλα Όντα (Ζώα), το μόνο που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΧΙ (συνειδητό) δηλ. Το μείων (-), ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ τον ΑΝΘΡΩΠΟ από τα ΖΩΑ, Το ΟΧΙ ! Το (-) !
2. Ο Ελληνικός Λαός ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ! Ο Ελληνικός Λαός, η Ελλάδα, Χρωστά ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ, στο Μέλλον ΤΗΣ και ΣΤΟΥΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ