ΟΤΑΝ Ο ΡΕΦΟΡΜΙΣΜΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ



«Δεν μπορεί να αποκαλείται ηγέτης των προλεταρίων εκείνος που με μεγάλη προσπάθεια και, μετά το πέρας πολλών χρόνων, φτάνει στο σωστό συμπέρασμα, αλλά εκείνος που έχει τη δυνατότητα να διακρίνει μια τάση εν τη γενέσει της και να προειδοποιεί εγκαίρως τους εργάτες για τον κίνδυνο που τους απειλεί»


Μήνυμα της Κομμουνιστικής Διεθνούς στο Συνέδριο του Σοσιαλιστικού Κόμματος Ιταλίας στη Ρώμη στις παραμονές της έλευσης του Μουσολίνι στην εξουσία. Στο εν λόγο συνέδριο ο Σεράτι υποχρεώθηκε να αναγνωρίσει το μοιραίο λάθος του να εναντιωθεί στον Λένιν και όλη την ηγεσία της Διεθνούς, εκδηλώνοντας την προτίμηση του για ενότητα με τους ρεφορμιστές και όχι με το διεθνή κομμουνισμό.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε Τσούχτρες μιλάτε για το .... 2004 ;; Για Εμέ ;; Διότι το γραπτών ... Μένει !!! Εάν ξέρετε ξέρετε ! Ιδεάλλλλως πέσατε σε ... Σύμπτωση !
Μην δώσετε μεγάλη σημασία σαυτά που γράφουμε εάν δεν ξέρετε και γνωρίζετε !
Πάντως Εμείς στην θάλασσα, της Τσούχτρες της ΡΙΧΝΟΥΜΕ άφθονη ... Αμμωνία !!!

Υπογραφή
Ο Αρχηγός
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ανοικτή Επιστολή προς Φίλους του Π.Γ. κ. Κ.Ε. του ΚΚΕ !

Θεωρούμε πολιτικά απαράδεκτη την θέση σας αναφορικά του δημοψηφίσματος μέσα στην βουλή των Ελλήνων ! Δεν θα μπούμε σε σφαίρες ιδεολογικής θεωρίας, διότι η ερώτηση του δημοψηφίσματος είναι συγκεκριμένη, και ο Λένιν μίλησε συγκεκριμένα για το συγκεκριμένο ! Εξάλλου η Λαϊκή Κυριαρχία περνά, έστω και λίγο στρεβλά μέσα σαυτό το αστικό σύστημα που είμαστε, και οι συνθήκες για να ωριμάσει και να συνειδοτοποιθεί το Λαϊκό Κίνημα προέρχεται την σήμερα εποχή και από τα δημοψηφίσματα ! Καλό είναι να κρατάτε την Ιδεολογοπολιτική Κοσμοθεωρία σας, αλλά δεν πρέπει να απέχεται από την δυναμικότητα της κίνησης της κοινωνίας, δεν πρέπει να απέχεται από το συγκεκριμένο ! Έχουμε την άποψη ότι έχετε Αυτοεγκλωβιστή, πολιτικά Αυτοεγκλωβιστή ! Κάτι σαν την Εκκλησία της Ελλάδος, εδώ η Χώρα έχει Ζωτικό Υπαρξιακό Πρόβλημα, εδώ η Χώρα, ο Ελληνικός Λαός βουλιάζει μέσα στο ψέμα του σάπιου, σαθρού και υποτελικού πολιτικού συστήματος, και αυτοί μοιράζουν Φακές κ. Φασολάδες !
Ακόμη φίλοι μου, κοιτάξτε και αναλύστε σωστά τα τεκτενωμένα και λάθοι που έκαναν οι Γερμανοί Κομμουνιστές και οι Αριστεροί γενικά πρίν το 1933 στην Γερμανία ! Η αντίληψη "Σφάξε με Αγά μου να αγιάσω" είναι ξένη με την Ελληνική Αντίληψη και την Αριστερά !
Συγνώμη αλλά άθελα σας παίζεται ένα μη δημιουργικό ρόλο, και έτσι χάνει και η Ελληνική Κοινωνία, ο Ελληνικός Λαός, η Ελλάδα !
Διότι έχετε Ιστορική ΕΛΛΗΝΙΚΗ Πατριωτική παράδοση, μην το ξεχνάτε Αυτό ! Άλλωστε και κάπως έτσι γέμισε το κενό το NSDAP στην Γερμανία, εύκολα με ρηχώτητες "πατριωτικες", όπως το βλέπουμε σήμερα στην Χώρα μας με ΟΛΕΣ της Μορφές και Εκφάνσεις του ΚαπιταλοΝαζιστοΦασισμού !

Έχετε Ευθήνη ως ζωντανό μέρος και μέλος την Ελλάδας !

Με Πατριωτικούς Χαιρετισμούς
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το πιο ωραίο θα ρθεί σε 2-3 μέρες ! Ο Γιούνγκερ θα βγάλει λόγω προς τον Ελληνικό Λαό, και θα τους αναλύση το πρόγραμμα τους ! Διότι (λένε) η ελληνική κυβέρνηση δεν ενημερώνει ολοκληρωμένα το Ελληνικό Λαό ! Αναμένουμε !
Επίσης, σήμερα ο αντικαγκελαριος Γκάμπριελ στο 2 πρόγραμμα τηλεοράσες, έδωσε Ρεσιτάλ της παραπληροφόρησης, ούτε μνεία, ούτε αναφορά για περικοπές και μειώσεις που θα επιφέρουν τα "Μνημόνια" τους στον Ελληνικό Λαό ! Φαινόταν στο πρόσωπο του το Άγχος ! Χωρίς καμμιά κομματική ταυτότητα, σας λέγουμε ότι πλήρη διαστρέβλωση και εν μέρη μείωση της προσωπικότητας του Αλέξη και της Κυβέρνησης ! Και να σκεφτείτε είναι Αριστερός ... Συγνώμη Σοσιαλοδημοκράτης, καμμιά σχέση με τον Βίλλι Μπράντ !! Μήπως σκεφτήκατε τι θα λέγουν τα Δεξιά κόμματα στην Ευρώπη ;; Δεν χρειάζεται οι Πεμπτοφαλαγγίτες τους NTOSILOGOI τους θα μας τα αναφέρουν εντός ολίγον ημερών ! Μια πρώτη γεύση πήραμε το Σάββατο στην Βουλή !

Καλά Κρασιά !!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
... Και πρίν Αλέκτωρ λαλήση τρείς, βγήκαν στα Μικρόφωνα των Μπαλκονιών των ΜουΜουΕ τα πουλημένα τομάρια και λαλούν περί ηθικής, και λαλούν καθ υπόδειξη των Ξένων εντολοδόχων τους, γαβγίζουν με λύσσα ενάντια της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ΕΚΦΡΑΣΗΣ του Ελληνικού Λαού ! Σκίζονται να σώσουν Ταφέντι τα Άνομα, οι Δούλοι !!
Και ΓΙΑ όσους δεν έζησαν την Τριπλή Κατοχή της Πατρίδας μας, κάπως και σχεδόν ΕΤΣΙ είτανε οι Κουκουλοφόροι ! Άλλαξαν οι Καιροί ! Πέταξαν την Κουκούλα τους και φόρεσαν "γραβάτα", οι Δούλοι !
Αυτοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !
Όπως λέει και το τραγούδι του Ξυλούρη, "Πουλημένοι-Πουλημένοι Κάσα σας προσμένη, όλοι οι Πουλημένοι ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ"!
Εσείς ΟΛΟΙ ΣΑΣ Βρούτοι του Ελληνικού Λαού και Έθνους, θα καταντήσεται σαν τον Ιούδα που πέταξε και τα Αργύρια του και Αυτοκρεμάστικε !
Ψάξτε για ... ΔΕΝΔΡΑ και μακριά από τα Μάτια μας !
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ !

Η πιο μεγάλη Ώρα ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ !
Τώρα που πέφτουν οι Μάσκες όλων και βλέπουμε τα κοκάλινα "Πρόσωπα" τους !
Τώρα βλέπουμε χωρίς κομματικές παρωπίδες, ποιοι είτανε και ΕΙΝΑΙ με τον Ελληνικό Λαό και ποιοι με τους ΞΕΝΟΥΣ Αφεντάδες !
Τώρα βλέπουμε ΟΛΟ ΑΥΤΟ το Σαθρό, Ελεεινό "Πολιτικό κ. Θεσμικό" σύστημα με όλες της Παραφυάδες του !
Τώρα βλέπουμε ποιοι ΚΑΘΗΛΩΣΑΝ την Χώρα και το Ελληνικό Λαό -ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ-!!
Τώρα βλέπουμε ποιοι ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ποιοι κουβαλάνε για μόστρα Ελληνικά Διαβατήρια και Ταυτότητες !
Τώρα βλέπουμε ζωντανά και ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ τι Εστί ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ -όπως στην Τριπλή Κατοχή της Πατρίδας ΜΑΣ !!
Τώρα βλέπουνε και το "Ρόλο" της κορυφής της Εκκλησίας της Ελλάδος ! Για την Ιστορία, ο Πόντιος Αρχιεπίσκοπος Χρύσανθος ΔΕΝ δέχθηκε να ορκίση Κυβέρνηση Δοσιλόγων στην Τριπλή Κατοχή των Ναζιστοφασιστων και Παραιτήθηκε/Παραίτησαν !
Τώρα βλέπουμε ποιοι είναι οι Τρομοκράτες του Ελληνικού ΛΑΟΥ και της Χώρας μας !
Τώρα βλέπουμε ποία Σκυλιά μας πήγαν στο Εμφύλιο Πόλεμο ! Είναι τα ΙΔΙΑ Σκυλιά, οι ΙΔΙΕΣ ΔΟΜΕΣ μαζί με τους Πατρώνες Τους !
Τώρα βλέπουμε ποίος ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ και ποιοι παπαγαλίζουνε !
Τώρα βλέπουμε ποιός Φοβάται και ποιός ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ !
Τώρα βλέπουμε ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ στην .. ΠΡΑΞΗ (;;)
Τώρα ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, η ΕΛΛΑΣ Είναι ο Παγκόσμιος Συντελεστής της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ του ΣΚΟΤΟΥΣ !
Τώρα θα δούμε ΟΤΙ το Ελληνικό (Αρχαίο) Πνεύμα ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΗΤΗΤΟ !
Τώρα θα ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ !

Όσοι το Χάλκεον Χέρι Βαρύ του Φόβου Αισθάνονται Ζυγόν Δουλείας Ας Εχωσιν !

Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ !!

Υ.Γ. Το "ΟΧΙ" στα Μαθηματικά/Αριθμητική είναι το μείων (-) ! Δηλαδή: Η Πρόσθεση, Πολλαπλασιασμός και Διαίρεση, ΑΥΤΑ τα ΕΧΟΥΝ και ΤΑ άλλα Όντα (Ζώα), το μόνο που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΧΙ (συνειδητό) δηλ. Το μείων (-), ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ τον ΑΝΘΡΩΠΟ από τα ΖΩΑ, Το ΟΧΙ ! Το (-) !
2. Ο Ελληνικός Λαός ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ! Ο Ελληνικός Λαός, η Ελλάδα, Χρωστά ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ, στο Μέλλον ΤΗΣ και ΣΤΟΥΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έκτακτο Μετεωρολογικό Ανακοινωθέν !

Στην Γερμανία ο καιρός 4 και 5 Ιουλίου, ημέρα ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ στην Χώρα μας, θα έχει Θερμοκρασίες ΜΕΧΡΙ 40 (σαράντα) Βαθμούς Κελσίου και ΟΧΙ Φαρενάιτ !
Της Δικαιοσύνης ο Ήλιος ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
Στο ΦΩΣ του Ήλιου θα ΚΑΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ τους και ΘΑ ΦΥΓΕΙΗ το ΣΚΟΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!!

Αναμένεται !!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ερώτηση: Οι Ανταποκριτές των Ελληνικών ΜουΜουΕεεε από Ευρώπας και Αμερικάς από που πλερώνονται ;; Από τους ΜουΜουΕδες σταθμούς για από ΤΑΣ εκάστοτες κυβερνήσεις ;; Μήπως υπάρχει ειδικώς λογαριασμός στάς Βρυξέλλας ;;
Αυτή η Ερώτηση απευθύνεται πρωτίστως στον Κυρ. Χατζινικολάου του/της RealFm !!
Τέτοια ασχετοσύνη είναι πρωτοφανή !!!
Ο χρήστης aliatas είπε…
Ανώνυμε 8:47 μ.μ δεν καταλαβαίνω τίποτα
Ο χρήστης aliatas είπε…
Ανώνυμε 11:41 Πολιτικά απαράδεκτο είναι να ταυτιστούμε με την απαράδεκτη πρόταση της απαράδεκτης συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Πολιτικά και ανθρωπιστικά και νοηματικά απαράδεκτο είναι να νομιμοποιείς τους πολιτικούς απατεώνες που από το σκίσιμο των μνημονίων και το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης έχουν φτάσει να προτείνουν μέτρα λαιμητόμους ανάλογα της τρόικας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φίλε Π.Α. Λές να μαι βλάξ ; Τέτοιους έχει η Χώρα αρκετούς, και είπα ας πάρω την άλλη Στροφορμή και ... γλίτωσα από Βλάξ ! Εσύ πως με ... Ζυγίζεις ;;
Ο χρήστης aliatas είπε…
Πως μπορώ να ζυγίσω κάποιον που δεν ξέρω ποιος είναι;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ζυγίσουν κάποιον μόνο όταν βρίσκεται στους Νόμους της Βαρύτητας ! Άρα δεν πρόκειται να μας/με ζυγίσεις ... ποτέ ! Πάντα Φιλικά !

Quod Scripsi, Scripsi !
Quousque tandem ?
Quod erat demonstrandum !
Qui tacet, consentrive videtur !

Vae Victis !
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ασχέτως Τί Ακούγεται, τόσο από τα Ξένα Αφεντικά όσο και από τα Ντόπια τους Καθάρματα=Σκουπίδια !

1ον. Alea lacta est ή Lacta alea est !

2ον. Το Δημοψήφισμα της Κυριακής του Ελληνικού Λαού, θα γίνει η Συνεφιασμένη Κυριακή ΟΛΩΝ Τους ! In nuce Του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ το ΟΧΙ ΤΟΥ !!

3ον. Όποιος "Κάνει Πίσω" για και στο Αναφερώμενο Δημοψήφισμα του λέμε μόνο ΕΝΑ: Vae Victis ! Στην Πολιτική Βούληση !

4ον. Και in medias res, in hoc Vince του Ελληνικού Λαού, λέμε μόνο ... in vino veritas in nuce Του ΕΙΝΑΙ και Του ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΜΑΣ !

Ιτε Παίδες Ελλήνων ! (Ιται;)

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ