ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ;
Τώρα το μόνο που μένει είναι τα ΣΥΡΙΖΟtroll να διοργανώσουν καμία συγκέντρωση για να πανηγυρίζουν τα μέτρα λιτότητας 8 δισ. €

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συγνώμη βρέ Αλέξη ! Αυτό ήθελα να στο πώ εδώ και μήνες, αλλά σήμερα δεν άντεξα και στο λέγω ! Αντί να τους είχες σκίση την γάτα μπροστά τους και δημόσια σε δαύτους τους νεκρόφιλους της 26/1/15, κάθεστε ΟΛΟΙ σας και Σας ... Χαιδεύουν ! Έτσι ΕΙΝΑΙ πρώτα στο πρόσωπο και μετά στον ... Κ..Λ.. Ο !!! Τί είσαστε .... Μπίμπο ;; Μπίμπο και στους Νεκρόφιλους ;;;; Αυτή είναι η Αριστερά ;;; Εεεε τότε είμαι και πρώτος Νεκρόφιλος !!! Αλέξη φοβάσαι ;; Και τι ;; Τα ΑγγλοΑμερικάνικα Γουρουνόσκυλα ;; Για φοβάσαι τα Ντόπια τους πολλαπλά χρησιμοποιειμένα ΜουΝόΠανα ;;; Εάν φοβάσαι Αλέξη, τότε Χέστε μέσα, Αφήστε Εμέ ! Και θα Σου Πώ πως χορεύει το γύφτικο Παγκόσμιο Νεκρόφιλο Αρκουδάκι !!
ΕΜΕΙΣ/ΕΓΩ θέλουμε/θέλω ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ (βλ. Το Σημείο του Αρχιμήδη !), εσύ φτουράς ;;;
Όσο αφορά τα Ντόπια Νεκροφιλικά Αποβράσματα, ΘΑ ΑΝΟΙΞΗ η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ !!! Θα Τους Αποβάλουμε ΣΑΝ ΣΚΑΤΑ !! ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ που κουβαλάνε Ελληνικά Διαβατήρια και Ταυτότητες !!

ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ ! Στο Διάολο με δαύτους !!!

.... Αντε Χαιδιαρι που έβαλες ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ Χαϊδάρι !!!! ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ - ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ !!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !

Η Κομματιτική Οργάνωση Μονάχου (ΚΟΜ), βασιζόμενοιη στην Ακροτελευταία Πράξη του Ελληνικού Συντάγματος, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !
Ήδη τα Νόμιμα Ελληνικά ΟΠΛΑ, Ο Ελληνικός Λαός διαμέσου Αντιπροσωπείας και οι εναπομείναντες καθαροί ΝΟΜΙΜΟΙ θΕΣΜΟΙ της Πατρίδας μας, ΕΔΩΣΑΝ το ΕΝ ΛΕΥΚΟ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥΣ !

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ !
Πρώτη Εντολή:
Τόσο ο "ΠτΔ", όσο και ΟΛΟΙ οι "Μνημονιακοί" "Πολιτικοί", ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΤΟΣ 24 ώρου να παρουσιαστούν στο ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ Αστυνομικό Τμήμα ή σε Στρατοπέδων των Ενόπλων Δυνάμεων - για τα καθέκαστα !
Απαγόρευση Εξόδου από την Επικράτεια της Χώρας ΟΛΩΝ των "Μνημονιακών Πολιτικών" από το 2004 (δύο χιλιάδες τέσσερα ) !

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ !
Εμείς πηγάζουμε από την Ελληνική Ιστορική Συνείδηση, από τους Αγώνες του Ελληνικού Λαού -Διαχρονικά- για Ανεξαρτησία, Αυτοδιάθεση, Αυτοπροσδιορισμό και Ελευθερία ! Οι Αγώνες του Γέννους μας, μας υποχρεώνουν απέναντι στους Έλληνες που θέλουν να γεννηθούν, θέλουν να Δοξάσουν αυτήν την Χώρα, αλλά οι Ανέκαθεν Προδοτικές Πολιτικές τους Έχουν "Βάλει Απαγορευτικό" !

Εντός Ημερών θα ανακοινωθεί το Κυβερνητικό Συμβούλιο !

Τόσο η Ζωή όσο και ο Ελληνικός Λαός-η Ελλάδα ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ !

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο