ΟΙ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ Η ΔΕΞΙΑΣ' ένα από τα ντοκιμαντέρ που έδειξε το κανάλι της βουλής για την εισβολή των ναζί στην ΕΣΣΔ και εν μέσω της ηρωικής αντίστασης των Σοβιετικών και του Κόκκινου Στρατού η άθλια αφηγήτρια έψαχνε να βρει τους εβραίους που σφαγιάστηκαν από τους γερμανούς ναζί που οι Σοβιετικοί λέει, μοντάριζαν τις κινηματογραφικές εικόνες και εξαφάνιζαν τα άστρα που τους φόραγαν οι γερμανοί για να ξεχωρίζουν και τους έθαβαν σε ομαδικούς τάφους ή τους έκαιγαν τα πτώματα στοιβαγμένα σαν κούτσουρα μαζί με τους άλλους σκοτωμένους, ότι δεν θα συγχωρήσει κανείς την εξαφάνιση της μοναδικότητας και της διαφορετικότητας και ένα σωρό άλλες μαλακίες.

Να θυμίσουμε ότι στην ΕΣΣΔ όλοι ήταν Σοβιετικοί πολίτες με ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις ανεξαρτήτου όποιας διαφοράς και γι’ αυτούς ίδιοι ήταν και οι νεκροί από το σφαγιασμό των ναζί και ίδιοι οι ζωντανοί που απέμειναν.

Τώρα γιατί ψάχνουν ακόμα και σήμερα να βρούνε εβραίους για να στηρίξουν τη γενοκτονία τους; λες και οι άλλες λαότητες ως Σοβιετικοί πολίτες, δεν υπέστησαν γενοκτονία… μέχρι που αμφισβήτησε εικόνες θρήνου ως στημένες για τον κινηματογραφικό φακό των Σοβιετικών κινηματογραφιστών παίρνοντας πλάνα από τις μάχες και τα διάφορα φρικαλέα γεγονότα που λάβαιναν χώρα μέσα στη δίνη του πολέμου πάνω από ανοιχτούς μαζικούς τάφους εκτέλεσης πατριωτών και άμαχου πληθυσμού (μωρών), επίσης ισχυρίστηκε ότι δεν θα υπήρχαν τόσα θύματα… εάν δεν αντιστεκόταν ό πληθυσμός σύσσωμος στο πλευρό του Κόκκινου Στρατού‼!

Μάλλον πήραν τ’ απάνω τους με την οικονομική κρίση που μαστίζει τον κόσμο και ρίχνουν λάδι στη φωτιά του συντηρητισμού και της κυρίαρχης ιδεολογίας των δύο άκρων που εύκολα θρέφει φασιστικές συνειδήσεις και συμπεριφορές, βάζοντας υστερικές και άναρθρες αφηγήσεις σε Ιστορικά Ηρωικά ντοκουμέντα βρομίζοντας ότι πιο ηρωικό και μεγαλειώδες έχει να επιδείξει η νεώτερη Ιστορία μας, διαστρέφοντας με θράσος έτσι απλά την αλήθεια με εικασίες ή αυθαίρετα συμπεράσματα που αυτό δείχνει πολύ απλά την ξεδιαντροπιά και την δουλοπρέπεια τους.

Από δω και πέρα θα σκαλίσουν παλιές προπαγάνδες και θα ανακαλύψουν κι άλλα εφευρήματα για να χύσουν το δηλητήριο τους ενάντια σε ότι αντιστέκεται στη σαπίλα τους. Το νου μας... μην τους αφήνουμε σε χλωρό κλαρί.Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ