Οι εναπομείναντες πατριώτες.

Δημοσιεύω την επιστολή «απλού Ελληνος εθνικόφρονος πολίτη» ως μια ταπεινή συμβολή στην ψύχραιμη αντιμετώπιση του ζητήματος της ονομασίας των «γυφτο-σκοπιανών» που έχουν αναλάβει με «εθνική εργολαβία» η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και οι λοιποί «εναπομείναντες πατριώτες».

Κύριε Διευθυντά,

Είμαι ένας απλός Ελλην, νομιμόφρων, νομοταγής και εθνικόφρων πολίτης. Πληρώνω τους φόρους μου, δεν μετέχω σε διαδηλώσεις. Η συμμετοχή μου στα κοινά περιορίζεται σε αυτά που ορίζουν οι παραδόσεις μας: Εκκλησιασμός, δραστηριότητες της ενορίας, κλπ. Εσχάτως αποφεύγω και το ΚΑΠΗ της περιοχής μου διότι παρετήρησα αυξανόμενη δραστηριότητα γηραλέων καταλοίπων του συμμοριτικού πολέμου, οι οποίοι δεν κοιτάνε τα χάλια μας με τα ζάχαρα, την πίεση και τα τριγλυκερίδια και παραπονούνται για τις συντάξεις και ότι πρέπει, λέει, ..."να αγωνιστούμε"! Παρεμπιπτόντως, ομολογουμένως η σύνταξη είναι χαμηλή. Αλλά αν δεν τους αρέσει να πάνε στην Ρωσίαν (χε χε χε)!

Ωστόσο, με αφορμή τις εξελίξεις εις την περιοχήν μας, φρονώ ότι όχι μόνον "Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ", όπως λέει και ο συμπαθής, εθνικόφρων διανοούμενός μας, κ. Λιακόπουλος, αλλά ότι πράγματι "ΗΓΓΙΚΕΝ η ώρα" για μας, τους Χριστιανούς Ορθόδοξους Πατριώτες να ορθώσουμε το ανάστημά μας! Διότι ο εχθρός βρίσκεται ήδη εντός του Πατρίου Εδάφους και φέρει, εκτός των άλλων και την μορφήν "μεροκαματιάρη μετανάστη"! Εάν νομίζετε ότι πρόκειται περί ανεδαφικής "υστερίας", σας αναφέρω τα παρακάτω γεγονότα, τα οποία κατέγραψα αποφασισμένος να επαγρυπνώ χάριν του Εθνικού Συμφέροντος.

Εις το υπόγειον της πολυκατοικίας που διαμένω, ενοικιάσθη προσφάτως από "οικογένειαν"(;) Αλβανών "μεταναστών" ένα μικρό διαμέρισμα, το οποίο, τώρα που το σκέφτομαι, ταιριάζει απόλυτα και με τον χαρακτηρισμόν της "γιάφκας". Διά μακρόν χρονικόν διάστημα ήσαν ήσυχοι. Προ ολίγων μηνών όμως ήρχισαν προστριβές με την οικογένειαν του υιού μου που διαμένει επίσης στην πολυκατοικία. Διότι ο "πατήρ" Αλβανός, με σαφώς επεκτατικήν διάθεσιν, έδενε το δίκυκλόν του, τύπου "παπίν", στον στύλον της ΔΕΗ σχεδόν παραπλεύρως της κυρίας εισόδου. Γεγονός που δυσκόλευε την πρόσβασιν εις αυτήν συν το αισθητικόν μέρος της υπόθεσης. Σε ευγενικήν παρατήρησιν του υιού μου προς τον "πατήρ" εκείνος θρασύτατα του απήντησεν ότι ο δρόμος έχει "καταληφθεί" από τα τρία αυτοκίνητα της οικογενείας του υιού μου και δεν έχει πού να βάλει το "παπίν" του! Και ερωτώ! Αν δεν έχει πού να βάλει αυτός το "παπίν" του, πού νομίζει ότι μπορούμε να βάλομε εμείς τα οχήματά μας; Τι το πέρασε το πεζοδρόμιον; Κόσσοβον;

Το πιο επικίνδυνο όμως είναι το εξής: Αίφνης, οι προστριβές σταμάτησαν, όσο απότομα είχαν ξεκινήσει! Επιπλέον, όποτε μας βλέπει η "οικογένεια"... μας χαμογελά και μας χαιρετά! Το δε "παπίν" εξηφανίσθη! Αν δεν είναι αυτό ύποπτον τότε τι είναι; Διότι δεν ημπορώ να φαντασθώ ότι οι Αλβανοί εφοβήθησαν από την καταγγελίαν του υιού μου εις την Ασφάλειαν. Το πιθανότερο είναι ότι θα ζήσω για να δω και το αλβανικόν "παπίν" εντός της πολυκατοικίας μας...

Ευχαριστώ τον Γρηγόρη Τραγγανίδα, που ανακάλυψε το παραπάνω διαμάντι.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ