ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επειδή φαίνεται ότι το καινούργιο κουστουμάκι που θα φορεθεί πολύ λέγετε "ευρωομόλογο" και επειδή πολλά λέγονται, ας πω κι εγώ... λίγα.

Το λεγόμενο ευρωομόλογο δεν είναι τίποτα περισότερο και τίποτα λιγότερο από ένα... δάνειο! Δάνειο σαν κι αυτα που κατά καιρούς συνάπτουν οι ελληνικές κυβερνήσεις για να ταίσουν τα παράσιτα της αστικής κοινωνίας, τους καπιταλιστές.

Παίρνουν δάνεια για τα αφεντικά τους μας βάζουν μετά να τα πληρώσουμε εμείς και μας ζητάνε να τους πούμε κι ευχαριστώ γιατί κάνουν προσπάθειες να εξασφαλίσουν καλύτερο επιτόκιο.

Σχόλια

Ο χρήστης blackbedlam είπε…
Καλησπέρα σας.Δεν νομίζεται ότι κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους.Δεν βρίσκεται ότι υπηρετούν με συνέπεια τα συμφέροντα της τάξης τους;
Και φυσικά το ερώτημα που προκύπτει, είναι το πόσο ακόμη.
Πόσο ακόμη θα συνεχίζουν να ρυθμίζουν τον αφανισμό της εργατικής τάξης και του λαού με την .....συναίνεσή του,όπως καυχάτε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, όπως διαπιστώνει η κυρία Μέρκελ, όπως επιβραβεύει ο Στρος Καν τον Πρωθυπουργό και, όπως επιβεβαιώνει ο ίδιος ο λαός με την ανοχή του.
Όχι όχι μην παρεξηγηθώ γνωρίζω τις ανάγκες και τις προϋποθέσεις που χρειάζονται για την αντιμετώπιση της κρίσης του συστήματος.
Αλλά να, δεν νταγιαντιέται που λένε και οι παλιότεροι.
Καλό σας βράδυ και είθε...........
Ο χρήστης aliatas είπε…
Καλησπέρα Black Bedlam

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου μέχρι το σημείο που κανείς λόγο για λαϊκή συναίνεση

Η ανοχή σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαιώνει την συναίνεση.

Μην ξεχνάς την νηνεμία πριν από την καταιγίδα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ