ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ… «ΝΟΜΙΜΑ»


Με αφορμή τα διάφορα «χάπενινγκ» που ετοιμάζονται με πρωταγωνιστές φοροφυγάδες που θα οδηγούνται στο αυτόφωρο κλπ. Αισθάνομαι την ανάγκη αγαπημένε μου αναγνώστη να μοιραστώ μαζί σου δυο – τρία πράγματα.

Η φοροδιαφυγή, η διαφθορά και τα σκάνδαλα θα σέρνονται σαν φίδι πάντα, παντού όπου υπάρχουν καπιταλιστικές σχέσεις παραγωγής.

Οι καταχρήσεις θα οργιάζουν και κάθε τόσο, μια νέα λίστα από φοροφυγάδες, ένα νέο πακέτο από μίζες, υπεξαιρέσεις, δωροδοκίες με αναμιγμένους, όπως πάντα, και κρατικούς λειτουργούς, θα έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Ο Τύπος, γραπτός και ηλεκτρονικός , για λόγους εντυπωσιασμού, κυκλοφορίας, θεαματικότητας, αλλά και προπαγάνδας, για να πιστέψει ο λαός ότι: «να, πιάνουν και τους κλέφτες» θα δίνει πάντα με θεαματικό τρόπω όλες τις λεπτομέρειες τέτοιων υποθέσεων, αλλά θα κρύβει με επιμέλεια τις αιτίες που γεννούν συνεχώς τους φοροφυγάδες, τους διεφθαρμένους και τα σκάνδαλα τους.

Όπως θα κρύβουν πάντα το γεγονός ότι παρά τις δικαστικές έρευνες που γίνονται κάθε φορά και τις διώξεις που επακολουθούν, οι πρωταγωνιστές των σκανδάλων μένουν τελικά ατιμώρητοι. Οι μεγάλοι οφειλέτες μένουν πάντα στο απυρόβλητο. Εκείνοι που «πληρώνουν το μάρμαρο» και όχι πάντα, είναι οι κομπάρσοι. Ο κλασικός «Γιατρός από το Κολονάκι» καμία «θεια» που εισάγει γούνες στη Θεσσαλονίκη και κανένας διάσημος τραγουδιστής για να ρίξουν χρυσόσκονη στο παραμύθι τους.

Αυτά. Χωρίς ποτέ να ξεχνάμε ότι οι μεγαλύτεροι κλέφτες είναι αυτοί που κλέβουν… νόμιμα!!!

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Oi φλώροi EINAI:
O Σαμαράς αποδείχτηκε ο προσκυνημένος φλώρος που φαινόταν ότι είναι !!
Ο Κώστας Σκανδαλίδης αποδείχτηκε ο προσκυνημένος φλώρος που φαινόταν ότι είναι !!
O Τσίπρας αποδείχτηκε ο προσκυνημένος φλώρος που φαινόταν ότι είναι !!
Ο χρήστης aliatas είπε…
Ανώνυμε φίλε δεν νομίζω ότι είναι θέμα ανδρισμού.

Μια χαρά άντρες είναι και οι τρεις που αναφέρεις, με μεγάλες επιτυχίες μάλιστα στις γυναίκες.

Το θέμα είναι ποια τάξη είσαι ταγμένος να υπηρετήσεις.

Αυτοί που αναφέρεις την τάξη τους την υπερασπίζονται μια χαρά. Είναι στο πλευρό της αστικής τάξης, ο καθένας με τον ρόλο του.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ