ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ (2 video)«Οφέλη στον πολίτη» ...από τη συγκρότηση της τρικομματικής κυβέρνησης συνεργασίας υποσχέθηκε ο Ευ. Βενιζέλος, σε μια προσπάθεια να καλλιεργήσει ψεύτικες ελπίδες και προσδοκίες από την κυβέρνηση του μαύρου μετώπου.

«Ο πολίτης πληρώνει την έλλειψη συναίνεσης και τώρα ελπίζω ο πολίτης να μπορέσει να επωφεληθεί από το γεγονός ότι διαμορφώθηκε η αναγκαία συναίνεση, στο εσωτερικό πολιτικό μέτωπο», υποστήριξε ο υπουργός Οικονομικών κατά τη διάρκεια της χτεσινής συνέντευξης Τύπου.

Αυτό που δεν διευκρίνισε ο υπουργός είναι ότι ο πολίτης που θα επωφεληθεί είναι ο καπιταλιστής πολίτης, δηλαδή η αστική τάξη, δηλαδή αυτοί που μας πίνουν το αίμα, στρατηγική επιλογή των οποίων είναι η συνένωση και συγκυβέρνηση όλων των κομμάτων που στηρίζουν και στηρίζονται από τα μεγάλα αφεντικά.

Αντίθετα, ο λαός μόνο τα χειρότερα, δηλαδή την πλήρη και ανεξέλεγκτη χρεοκοπία του, μπορεί να περιμένει από μια τέτοια συμμαχική κυβέρνηση του κεφαλαίου.

Σε καμία περίπτωση, λοιπόν, δεν πρέπει να επιτρέψει να είναι «σταθερή» και ισχυρή μια τέτοια κυβέρνηση.

Με την πάλη του πρέπει να δυσκολέψει την κυβέρνηση και να την ανατρέψει όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Όσο πιο ανίσχυρη είναι η κυβέρνηση συνεργασίας των αφεντικών μας, τόσο καλύτερα για το λαό, που κερδίζει χρόνο για να οργανώσει την αντεπίθεσή του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο