ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ (video)





Και να θέλουν να κρυφτούν, δεν τους αφήνει η εργολαβία που έχουν αναλάβει. 
 
Αυτοί που έπνιξαν την Αθήνα στα δακρυγόνα, αυτοί που καθαγιάζουν την καθημερινή βία των καπιταλιστών κατά των εργατών, αυτοί που το σύνολο της πολιτικής τους είναι βία, μιλούν για τη βία και τη δείχνουν ...στις διαδηλώσεις. 
 
Όχι όποιες κι όποιες διαδηλώσεις. Αλλά στοχευμένα μιλούν για τις κινητοποιήσεις του εργατικού κινήματος. Αποδεικνύοντας ότι η κυβέρνηση αξιοποιεί και την οργανωμένη προβοκάτσια, όπως γίνετε με τη συνδυασμένη δράση των ΜΑΤ και κουκουλοφόρων σε κάθε μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση.

Η κυβέρνηση προσπαθεί να εμφανιστεί σαν θύμα, ενώ είναι θύτης. 

Αξιοποιώντας τις καθοδηγημένες, αυθόρμητες, δεν έχει σημασία, αποδοκιμασίες κατά κυβερνητικών βουλευτών, αρπάζει το θέμα απ' τα μαλλιά για να χαρακτηρίσει παράγοντα ανασφάλειας τις κινητοποιήσεις. 

Παράγοντας ανασφάλειας είναι όλες αυτές οι ανατροπές που βιώνουμε καθημερινά σαν εργαζόμενοι, που συμβαδίζουν με τους νόμους που ψηφίζουν οι βουλευτές - υπάλληλοι των μεγάλων αφεντικών, με την ένταση της κρατικής καταστολής και της εργοδοτικής τρομοκρατίας, που κλιμακώνεται πριν από όλα στα εργοστάσια, σε χώρους δουλειάς και γενικότερα.

Απέναντι στην πραγματική βία των καπιταλιστικών σχέσεων παραγωγής, ο οργανωμένος λαός είναι ο αποφασιστικός, καθοριστικός παράγοντας για την υπεράσπιση και την κατάκτηση των δικαιωμάτων που τσακίζουν η κυβέρνηση σε άριστη και αρμονική συνεργασία με τα επιτελεία των μεγαλοκαρχαριών και την ΕΕ.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είτε σας αρέσει είτε όχι, σαυτήν την Χώρα, ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ της ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ και ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΙ ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ σαυτήν την Χώρα βασίζονται στο τρίπτυχο: Ανθελληνισμός, Εφιαλτισμός και Σατανισμός ! Την Χώρα αυτή την ΚΡΑΤΟΥΝ στην ΖΩΗ μόνο το φιλότιμο των Ελλήνων, του Ελληνικού Λαού ! Αυτό το βοθρόδες τρίπτυχο των ΘΕΣΜΩΝ, επιζεί με της πλάτες των ΞΕΝΟΝ, φτιάχνωντας και πολιτικές βοθροπαράγκες της ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ, του ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΛΛΗΝΑ/Ελληναράδες (Σιωνιστική αντίληψη-ΜΗ Ελληνική) και άλλα ξένα μη ταυτόσημα με την Ελληνική μας Παιδεία! ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ και ως προέκταση αντικειμένικα εκ συναγωγής (μουσική ορολογία) οι ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ των ΘΕΣΜΩΝ, διέπωνται από ΚΑΘΑΡΑ-ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ που τα εφαρμόζουν στην πράξη (απόδειξη: Το σήμερα είναι προέκταση του χθές), δικαιολογίες για τους Λειτουργούς των ΘΕΣΜΩΝ δεν πρέπει να υπάρχουν και ούτε υπάρχουν! ΜΕΤΟΧΟΙ και ΣΥΝΜΕΤΟΧΟΙ στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΛΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΙ ! ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΝΑ ΡΩΤΑΤΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ !!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ !!! Η άλλη (η ... "κλασική) ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ !!! ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ