ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

Ο καθημερινός ψεκασμός και το ολοήμερο νανούρισμα των μέσων μαζικής αποχαύνωσης, πότε με τα "ισοδύναμα" και πότε με την "αξιολόγηση" και τις "αναγκαίες δόσεις", έχει στόχο να καλλιεργεί στο μυαλό των ήδη πτωχοποιημένων ιθαγενών την αναγκαιότητα αποδοχής των νέων μέτρων εξαθλίωσης, προκειμένου να αποφευχθεί η επίσημη χρεοκοπία του αστικού κράτους που πρέπει να παραμείνει ικανό να απαλλάσσει από χρέη τους "φτωχούς" καπιταλιστές και ικανό να δανείζεται φορτώνοντας τα βάρη σταλαϊκά στρώματα με "κοινωνική ευαισθησία" στα πλαίσια μιας "αριστερής" κοινωνικής δικαιοσύνης.
Στόχος είναι να πείθονται οι ιθαγενείς ότι αυτή η διαδικασία φτωχοποίησης τους γίνεται δήθεν για το καλό τους και έτσι να μην αντιδρούν και να ελπίζουν πως ΟΤΑΝ και ΑΝ γινει η καπιταλιστική ανάκαμψη θα ωφεληθούν δήθεν κι' αυτοί μαζί με τους καπιταλιστές. 

Βέβαια κανένας από τους πολιτικούς σαλτιμπάγκους της αριστεροκεντροδεξιάς του συστήματος δεν μπορεί να υποσχεθεί για λογαριασμό των καπιταλιστών το ΠΟΤΕ και ΠΩΣ θα ωφεληθούν οι ιθαγενείς από τις θυσίες που υποβάλλονται, αφού η κατάργηση των δικαιωμάτων τους είναι νομοθετημένη για πάντα, χωρίς ημερομηνία λήξης. Δηλαδή δεν πρόκειται να δικαιωθούν ούτε στη δευτέρα παρουσία, γιατί η κόλαση των καπιταλιστικών κερδών απαιτεί αιματηρές θυσίες επ' άπειρο, είτε για να αυξηθούν τα κέρδη, είτε για να μην μειωθούν τα κέρδη των στυλοβατών της οικονομίας μας.

Κατά την διάρκεια της ύπνωσης αποδίδει η τακτική του μαστιγίου και του καρότου στους υπνωτισμένους, γιατί πάνω στη θολούρα τους από τα απανωτά χαστούκια δεν θέλουν να εγκαταλείψουν την ψεύτικη ελπίδα που τους κρατάει στον καναπέ. Δεν θέλουν να παραδεχτούν την γυμνή αλήθεια ότι το μαστίγωμα θα είναι συνεχές όσο προσπαθούν να πιάσουν το καρότο της καπιταλιστικής ανάπτυξης που φέρνει πάντα την επόμενη καπιταλιστική κρίση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ