ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥΣτην μητρόπολη του καπιταλισμού υπάρχουν 18,4 εκατομμύρια άδεια σπίτια και 842.000 άστεγοι. 

Δηλαδή αντιστοιχούν 22 άδεια σπίτια για κάθε άστεγο. Κατά τα άλλα παπαγαλίζουν για κράτος δικαίου, ελευθερία, ανθρώπινα δικαιώματα και άλλα προπαγανδιστικά για να κρύβουν την βρωμιά, την προστυχιά και την απανθρωπιά του συστήματος τους…

Η εκατοστιαία αναλογία εκατομμυριούχων στο Κογκρέσο είναι 50% δηλαδή ό ένας στους δύο «εκπροσώπους» του λαού είναι εκατομμυριούχος, ενώ η εκατοστιαία αναλογία εκατομμυριούχων στο σύνολο των ΗΠΑ είναι 1%.

Δηλαδή οι μηχανισμοί του αστικού κράτους έχουν κατεβάσει το ταξικό κριτήριο και επομένως το πολιτικό κριτήριο του πληθυσμού υπό το μηδέν…

Στην πλουσιότερη χώρα του κόσμου υπάρχουν 49 εκατομμύρια κάτω από το επίσημο όριο φτώχειας και 97 εκατομμύρια φτωχοί κοντά στο όριο φτώχειας.

Δηλαδή το σύνολο των φτωχών στις ΗΠΑ είναι 146 εκατομμύρια δηλαδή ο μισός πληθυσμός των ΗΠΑ είναι επίσημα φτωχοί.

Από τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της εξηκονταετίας 1947-2007 η παραγωγικότητα της εργασίας έχει εκτοξευθεί στα ύψη, αλλά οι μισθοί λιμνάζουν στα επίπεδα της δεκαετίας του 1960. Έτσι καθόλου τυχαία το χρηματιστικό κεφάλαιο θησαυρίζει στη Wall Street δηλαδή η ολιγαρχία του πλούτου συνεχίζει ανενόχλητη τη ληστεία του λαού.

Οι ΗΠΑ έχουν το 5% του παγκόσμιου πληθυσμού, όμως έχουν το 25% των φυλακισμένων παγκοσμίως. Το ρατσιστικό σύστημα δικαιοσύνης έχει φυλακίσει :
Τον 1 στους 15 μαύρους.
Τον 1 στους 35 ισπανόφωνους.
Τον 1 στους 105 λευκούς.

Σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό του 2012, οι φόροι σε δισεκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ ξοδεύονται ως εξής :

Οι στρατιωτικές και πολεμικές δαπάνες ανέρχονται σε πάνω από 700 δισ. $, ενώ οι δαπάνες για Υγεία ανέρχονται σε μόλις 80 δισ. $ περίπου, οι δαπάνες για Στέγαση ανέρχονται σε 40 δισ. $ περίπου και οι δαπάνες για Παιδεία ανέρχονται σε 70 δισ. $ περίπου.Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο