«Η Δρούζα πάει σύννεφο»!

1. Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας. Στην Ελλάδα αναπτύχθηκαν τα πιο ευγενή ιδεώδη, όπως είπατε; Γιατί στην Ελλάδα; Η Οχτωβριανή Επανάσταση, για παράδειγμα, έγινε στη Ρωσία... Ενώ οι Μαρξ - Ένγκελς ήταν Γερμανοί!.. Και η Κομμούνα ήταν του Παρισιού, όχι της Αθήνας... Βέβαια, είναι και το έπος του 1821 και του 1940 και της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και του Πολυτεχνείου στην Ελλάδα... Αλλά δεν το διευκρινίσατε...

2. Αίσχος των καναλιών! Θηρία, που βγήκαν για τροφή! Βιάζουν σώματα, ψυχές, αξίες! Αίσχος!.. Αδέλφια, πάρτε τα μέτρα σας! Αυτή είναι η πλουτοκρατία!..

3. Φταίνε οι καθηγητές, είπε η Ζαχαρέα! Φταίνε οι καταλήψεις, συμπλήρωσε ο Τράγκας! Για ποιο πράγμα; Για τη μαθήτρια της Εύβοιας!!!

4. Ευαγγελάτο. Συγχαρητήρια για την εκπομπή σου!!!...

5. Και δημοσιογράφοι τρέχουν στα σχολεία ζητώντας βίντεο; Αυτή είναι ελεύθερη κοινωνία!..

6. Χτες η εκπομπή της κυρίας Δρούζα, από την κρατική τηλεόραση, συνέχισε την ενασχόλησή της με τα ούφο και οι καλεσμένοι προχώρησαν σε νέες μαρτυρίες για φλέγοντα ζητήματα, όπως το «τι φοράνε οι εξωγήινοι»...

7. Όπως, λοιπόν, καταλαβαίνετε, πέραν του τι συμβαίνει στην ιδιωτική τηλεόραση, (και) στην κρατική τηλεόραση η κατάσταση περιγράφεται ως εξής: «Η Δρούζα πάει σύννεφο»!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ