Το 2050 θα γίνει η καταστροφή του πλανήτη

1. Δεν ξέρω αν αυτός είναι ο τελευταίος προϋπολογισμός της κυβέρνησης, αλλά σίγουρα με τέτοιες αφαιμάξεις θα είναι ο τελευταίος που θα προλάβουν να πληρώσουν πολλοί μισθωτοί, συνταξιούχοι και συμβασιούχοι!...

2. Τώρα, λένε, ότι θα δώσουν στους συμβασιούχους τα δεδουλευμένα! Καλά, δεν ντρέπονται να τους... δεδουλεύουν έτσι τους ανθρώπους;

3. Περίεργο! Πέρασε μια εβδομάδα και δεν αποκαλύφθηκε ένας ακόμη βιασμός, κάπου στην ελληνική περιφέρεια, στον οποίο να εμπλέκεται κάπου, κάπως και ένας αλλοδαπός!

4. Μία είναι η λύση για τους συμβασιούχους: Να πάψει το φαγητό να είναι μια πάγια καθημερινή και μόνιμη ανάγκη για την επιβίωσή τους!

5. Τις «απαγωγές» στο μέλλον δεν θα τις κάνουν κοινοί εγκληματίες! Θα τις κάνουν τηλεοπτικά κανάλια! Θύματα της απαγωγής θα είναι τα πρόσωπα υψηλής τηλεθέασης, τα οποία θα κρατάνε κρυμμένα και «φιμωμένα» από τα άλλα κανάλια. Τα δε λύτρα θα τα εισπράττουν στη συνέχεια από τις διαφημιστικές εταιρείες!

6. Προβλέπεται ότι το 2050 θα γίνει η καταστροφή του πλανήτη αν δεν παρθούν εγκαίρως τα κατάλληλα μέτρα. Τουλάχιστον να 'χει προλάβει μέχρι τότε η κυβέρνηση να κάνει τη μεταρρύθμιση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ