Το πράγμα πάει για ...«επανίδρυση».

  1. Ο άνθρωπος πρέπει να θυμάται, να ενημερώνεται, να αναλύει, να έχει άποψη. Τη μνήμη του, την τσαλακώνει το άγχος του καθημερινού πολέμου για την επιβίωση (ανταγωνισμός). Την ενημέρωση την έχουν στα χέρια τους οι «νταβατζήδες», που τόσο αγέρωχα είχε προειδοποιήσει ο πρωθυπουργός από του Μπαϊρακτάρη. Ας θυμηθούμε το ύφος, τον τόνο της φωνής, την χειρονομία του Καραμανλή στο συνέδριο της ΝΔ και τη φράση «θα οδηγήσω με σταθερό χέρι τη χώρα...» Και ας δούμε το σημερινό του ύφος.

  1. Με αφορμή τις διαδικασίες πιθανής αλλαγής της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ ο κ. Χατζησωκράτης του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Αλλάζει το τοπίο...». Τι να του πω τώρα κι εγώ;;; Να θυμηθώ εκείνο το «έτσι είναι αν έτσι νομίζετε» και να τον αφήσω στην ευτυχία του!!!

  1. Μετά τον Π. Φούρλα από την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, είχαμε και την παραίτηση του βαλλόμενου για την υπόθεση των ομολόγων γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, Γ. Κουρή. Αν τώρα, όπως φημολογείται, δούμε τις επόμενες μέρες να «αναχωρεί» και ο Γ. Ζορμπάς από την «Ανεξάρτητη Αρχή», μάλλον θα πρέπει να αρχίσουμε να υποψιαζόμαστε ότι το πράγμα πάει για ...«επανίδρυση».

  1. Ο Καναδάς αναγνώρισε την ΠΓΔΜ (σ.σ.: η 123η χώρα του ΟΗΕ που το πράττει) με την ονομασία «Μακεδονία». Φαίνεται οι Καναδοί, φίλοι και σύμμαχοι των ΗΠΑ, δεν πήραν στα σοβαρά το «βροντερό» μήνυμα της εισόδου του Καρατζαφέρη στη Βουλή...

  1. Υποκριτική «ιερή αγανάκτηση» έπιασε ορισμένους, επειδή «ΒΗΜΑ» και «ΜΕΓΚΑ» τάχθηκαν υπέρ του Ευαγγέλου!!! Όταν τα ίδια συγκροτήματα στήριζαν τον Γιώργο, δεν υπήρχε πρόβλημα!.. Εμένα, βεβαίως, δε με κόφτει... Αλλά, μια και το έφερε ο λόγος, το συγκρότημα Λαμπράκη έχει διαπρέψει σε τέτοια! Θυμίζω ότι το 1965 ο λαός έκαιγε στους δρόμους την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ»! Το 1952 ο Δημ. Λαμπράκης («ΒΗΜΑ») πήρε 27 υπουργούς και βουλευτές του «Κέντρου» και τους πήγε στον Παπάγο!.. Τι Πλαστήρας, τι Παπάγος δηλαδή. Και δικαίως... Άσε τώρα τι λένε... Έχουν απλώς την άποψη του Μητσοτάκη, που λέει ότι μέσα σε μια δεκαετία ξερνιούνται όλα... Αμ, δεν ξεχνιούνται!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ