«Γιώργο, διάλυσε το, το μαγαζί»

  1. «... εκδοτικά και οικονομικά συμφέροντα έκαναν πρωθυπουργό τον Σημίτη το 1996 και όταν το 2004 πείστηκαν ότι έχει ξοφλήσει και θα χάσει από τον Καραμανλή, του έδωσαν εντολή να φύγει και έβαλαν στη θέση του τον Γιώργο...». Τα παραπάνω, ότι δηλαδή το εκδοτικό κατεστημένο και τα κέντρα δράσης των «λίγων» που καλοπερνάνε πίνοντας το αίμα των πολλών, ανεβοκατεβάζουν ηγεσίες στα κόμματα της εξουσίας ΤΟΥΣ, «ορίζουν» πρωθυπουργούς κτλ. τα έγραφε χτες η «Καθημερινή». Κι όταν τέτοιες κρίσεις και διαπιστώσεις προέρχονται από μια εφημερίδα που γνωρίζει άριστα τόσο τα του εκδοτικού όσο και τα του οικονομικού κατεστημένου, εξυπακούεται ότι δε χρειάζεται κανένα περαιτέρω σχόλιο.

  1. Το 2004 ο κ. Καφετζόπουλος κατά την τότε προεκλογική περίοδο, όταν και εμφανιζόταν στα κανάλια δήλωνε μέγας θαυμαστής του, νεοεκλεγέντος τότε στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου. Είχε κάνει από τότε μια φοβερή προφητεία: «Γιώργο, διάλυσε το, το μαγαζί». Δικαιώθηκε ο άνθρωπος.

  1. Ο Κένεντι, «εκλεκτός του αμερικάνικου λαού» δολοφονήθηκε. Ακόμη και σήμερα γράφονται θεωρίες για το ποιοι κρύβονται πίσω από αυτήν τη δολοφονία. Ουδείς πιστεύει την επίσημη εκδοχή, της επιτροπής Γουόρεν. Κατά τα άλλα, αμερικανικές εφημερίδες (και ελληνικές), γράφουν αυτές τις μέρες, ότι οι Έλληνες είναι οπαδοί της συνωμοσιολογίας και βλέπουν εμπρηστές εκεί που δεν υπάρχουν. Για τις φωτιές φταίει η αλλαγή του κλίματος, τα ξερά χόρτα, τα σκουπίδια στο δάσος, ο αιώνιος ελληνικός ωχαδερφισμός και η ανοργανωσιά, το διαλυμένο ελληνικό κράτος. Οι παραθυράρχες του CNN κάνουν ειρωνικά σχόλια για μας. Και οι παγκοσμιοποιημένοι εγχώριοι εγκέφαλοι, εγκρίνουν και επαυξάνουν.

  1. Ο τέως μεγαλοτραπεζίτης των ΗΠΑ Α. Γκρίνσπαν έγραψε στο βιβλίο του πως ο πόλεμος στο Ιράκ έγινε για το πετρέλαιο!!! Τι λες, ρε παιδί μου!!! Και εγώ έλεγα πως έγινε για την ελευθερία και τη δημοκρατία... Άσε τα όπλα μαζικής καταστροφής, που ακόμα τα ψάχνουν...

  1. Τον ακούσατε τον Κωστάκη «Η κυβέρνηση πήρε σαφή εντολή, να συνεχίσει τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις, που έχει ανάγκη ο τόπος»... Τι εννοείς Κωστάκη μου όταν λες «ο τόπος»;;; Για κανένα χωράφι γίνεται λόγος ή για κανένα άκτιστο οικόπεδο;;; Λες, όμως, «τόπος» για να μην πεις «τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που έχουν ανάγκη οι μεγαλοκαρχαρίες που με στηρίζουν»... Γι' αυτό, αδέλφια, καμιά επανάπαυση... «Αυτά που έχουν ανάγκη αυτοί που μας πίνουν το αίμα» πρέπει να βρουν μπροστά τους σθεναρή αντίσταση...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ