Ο ΑΤΤΙΛΑΣ, Ο ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ, Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΜΠΕΖΑΝΤΑΚΟΥ!


Μπορεί τα Ελληνικά ΜΜΕ να νομίζουν ότι μετά τον Αττίλα 1 και 2 μπορούμε να μιλάμε πλέον και για Αττίλα 3, όμως η ομολογία του ηθοποιού Αττίλα Ολγκάτς, που παραδέχτηκε ότι σκότωσε 10 Ελληνοκύπριους, μεταξύ των οποίων και αιχμαλώτους, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, το 1974, οπότε και πραγματοποιήθηκε η τουρκική εισβολή στην Κύπρο, αξίζει μια πιο προσεκτική και σοβαρή αντιμετώπιση.

Βέβαια στερούνται σοβαρότητας κινήσεις σαν του κ. Παπαθεμελή που κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Τον ταχτοποίησε καλά όμως ο ΓΓ της ΚΕ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, που δήλωσε ότι οι ενέργειες αναφορικά με την υπόθεση Ολγκάτς πρέπει να γίνουν από την Κυπριακή Δημοκρατία και όχι από μεμονωμένα άτομα, ευχόμενος η κίνηση αυτή να μη δημιουργήσει σύγχυση.

Όχι, ο κ. Στέλιος δεν είχε σκοπό να δημιουργήσει σύγχυση. Απλά ήθελε να μας θυμίσει ότι υπάρχει ακόμα, αυτός και το κόμμα του, η Δημοκρατική Αναγέννηση αν δεν θυμάστε το όνομα του.

Κυρ' Στέλιο έχω μια ιδέα με εγγυημένα αποτελέσματα για το σκοπό σου. Γιατί δεν κάνεις μια μήνυση για προσβολή της δημοσίας αιδούς στην Πετρούλα που λέει τον καιρό στο STAR ημίγυμνη;







Είπα Πετρούλα και θυμήθηκα την τεράστια προσφορά της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Ελληνική κοινωνία, που θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη όταν την βάλουν να λέει και το χρηματιστήριο, τα limit up θα είναι ασταμάτητα και έτσι θα γίνει η αρχή για την έξοδο από την οικονομική κρίση.

Κλίνοντας εκφράζω την αγανάκτηση μαζί με την αγωνιά μου, για το γεγονός ότι ΚΑΝΕΝΑ τηλεοπτικό κανάλι δεν μας έχει ενημερώσει αν το "εθνικό κεφάλαιο" που ακούει στο όνομα Στέλλα Μπεζαντάκου, πηρέ τελικά τα φορέματα που δεν έφτασαν ποτέ στην ντουλάπα της λόγο των μπλόκων.




Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ωραιος.συνεχισε δυναμικα.τι να πεις στην κοινωνια του θεαματος και της σαπιλας αυτα εχουν περαση και φερνουν κερδος και αποχαυνωνουν.
Ο χρήστης Rizobreaker είπε…
Τι να πεις στα άτομα που κοιτάνε την πάρτη τους και τους ενοχλούν τα μπλόκα των αγροτών, όταν όλη η ζωή τους είναι ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΛΟΚΟ που αδυνατούν (μέχρι τουλάχιστον να ξυπνήσουν) να υπερβούν?
Ο χρήστης ange-ta είπε…
η Πετρούλα είναι πολύ όμορφη και

άπαιχτο το ΔΚ του ΣΤΑΡ.

Την είδα σήμερα για πρώτη φορά και ξεράθηκα!!!!!!!
Ο χρήστης aliatas είπε…
Πρεκάριε και Rizobreaker έτσι έχουν τα πράγματα, έχουμε γεμίσει τραγουδίστριες, που δε φημίζονται τόσο για τη φωνή τους όσο για το κορμί τους, μας ενημερώνουν για τον καιρό κοπέλες που δεν έχουν καμία σχέση με την επιστήμη της μετρολογίας, έχουν όμως ωραία πόδια. Όλα αυτά αποτελούν αυθεντική εικόνα ενός ψευδεπίγραφου «πολιτισμού», που πηγάζει από το κυρίαρχο οικονομικό σύστημα και την ιδεολογία του. Στο πρόσωπο της κάθε Πετρούλας αντικατοπτρίζονται η αισθητική, οι «αξίες» μιας κουλτούρας ξεγελασμένου πνεύματος και παραπλανημένης συνείδησης. Της ομογενοποιημένης μαζικής κουλτούρας, που με μαεστρία χτίζουν τα μονοπώλια του θεάματος, πολτοποιώντας πολιτισμούς και επιστήμες, αλυσοδένοντας γούστα, υπνωτίζοντας κοινωνίες. Το θέαμα είναι το μέσον όχι μόνο για να αυξάνουν τα κέρδη τους, αλλά και για να εντείνουν και να εμβαθύνουν τη μαζική πλύση εγκεφάλων, τη χειραγώγηση συνειδήσεων. Καλλιεργώντας συνείδηση αποδοχής μιας εικονικής πραγματικότητας που όμως απέχει πολύ μα πάρα πολύ από την αληθινή ζωή.

ange-ta η Πετρούλα είναι ένα πολύ ωραίο κομμάτι κρέας… καμία σχέση με την ομορφιά της γυναίκας, στην πραγματική της διάσταση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ