«ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ» ΑΓΚΕΛΑ ΣΡΕΝΤΕΡ SIEMENS…


Είναι πολλά τα «παλικάρια» που ενδιαφέρονται να συγκαλυφθεί η ουσία της υπόθεσης Siemens, που τους έχει «σπάσει» το στομάχι τους από το άγχος, μην τυχών και καταλάβει ο φουκαράς ο Έλληνας τι "παίζετε".

Μην πάει το μυαλό σας μόνο στην εκλεκτή δεξιά παράταξη της ΝΔ και στην Πασοκάρα, σοβαρούς λόγους για να μην αποκαλυφθεί η ουσία για το πώς κονομάνε τα τεράστια ποσά που έχουν ονομάσει κερδοφορία, έχουν και οι γερμανικοί επιχειρηματικοί κολοσσοί και το γερμανικό κράτος.

Το σκάνδαλο Siemens αποκαλύφθηκε ουσιαστικά από τον εσωτερικό ανταγωνισμό των επιχειρηματικών κολοσσών. Κι αφού όλα είναι τόσο «ξεφωνημένα», ξεπετάχτηκαν τα «παπαγαλάκια» για να πουν το ποίημα που τους είπαν να πουν: «να επιβάλετε λέει, σε όλα τα κόμματα υποχρεωτική αποκλειστική κρατική χρηματοδότηση». Τι μου λέτε ρε εξυπνάκηδες, σοβαρά; Δηλαδή, από τη μια η πολιτική που έχει την πηγή της στη διαπλοκή που στηρίζει και στηρίζετε στους μεγαλοκαρχαρίες, αθωώνετε, την αφήνουμε στο απυρόβλητο και από την άλλη να μετατρέψουμε και τα άλλα κόμματα κρατικοδίαιτα και ελεγχόμενα από τα μονοπώλια.

Ρε ουρτ…

Σχόλια

Ο χρήστης faros είπε…
Κάντο ... ούστ !

Την Καλημέρα μου !
Ο χρήστης aliatas είπε…
Γεια σου Φάρε

Το Ουστ είναι «πολυφορεμένο». Το έχουν ακούσει χιλιάδες φορές κι έχουν πάθει ανοσία, γι’ αυτό το έκανα ΟΥΡΤ…

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΗΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ

«ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ»: ΜΙΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΚΑΘΟΔΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ