ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ

Θρασύδειλα φασιστοειδή στοιχεία, φοβισμένα από την πολιτική δράση του ΚΚΕ τόσο στην περιοχή όσο και πανελλαδικά, έβαλαν φωτιά σε πανό που υπήρχε στην είσοδο των γραφείων της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ με σκοπό προφανώς τον εμπρησμό των γραφείων.


Κάποιους τους ενοχλεί η ιστορική δράση του ΚΚΕ ,γιατί σήμερα αντλούνται διδάγματα της ιστορίας του κόμματος από το λαό. Σκοπός τους είναι να φοβίσουν τις λαϊκές μάζες που συσπειρώνονται όλο και περισσότερο γύρω από το ΠΑΜΕ , την ΠΑΣΥ την ΠΑΣΕΒΕ και την πλούσια δράση του ΚΚΕ. Τώρα ,ιδιαίτερα στην περίοδο της κρίσης , που τα όρια και τα αδιέξοδα του καπιταλιστικού συστήματος είναι ορατά και από την άλλη γίνεται πιο ξεκάθαρη η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τη λαϊκή εξουσία .Αυτό είναι και που τους ενοχλεί, ότι κερδίζει συνεχώς έδαφος στο λαό η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ.

Γι΄ αυτό δεν πρόκειται για τυχαίες κινήσεις, είναι καθοδηγούμενες και σχεδιασμένες. Δε θα μας πτοήσουν, δε θα μας φοβίσουν, αντίθετα θα μπούμε πιο δυναμικά στην οργάνωση του λαού για να ματαιώσει και να εμποδίσει τα αντιλαϊκά μέτρα, αλλά κυρίως να οργανωθεί στην κατεύθυνση απειθαρχίας, ανυπακοής και κυρίως στην κατεύθυνση διεκδίκησης λαϊκής εξουσίας.


ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο