Η ταξική αλήθεια τσούζει

Η ταξική αλήθεια τσούζει

Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΥΕΛΛΑ (3 vid.)


Κλίστε τα αυτιά σας στις παρλαπίπες της «διαπραγμάτευσης του μνημονίου» και της «σωτηρίας της χώρας», είναι ανάλογης αξίας και σοβαρότητας με τις προηγούμενες παρλαπίπες περί «νοικοκυρέματος», «ορθής διαχείρισης» και πάει λέγοντας.Τους επόμενους μήνες θα διαλύσουν το όποιο κοινωνικό κράτος έχει απομείνει. Θα εξαφανίσουν όποιες κοινωνικές υπηρεσίες υπάρχουν ακόμα. Θα ισοπεδώσουν όσες κοινωνικές πρόνοιες τους έχουν ξεφύγει. Ότι κατέκτησαν με σκληρούς αγώνες οι εργαζόμενοι της Ελλάδας τις τελευταίες δεκαετίες θα σβηστεί από τον χάρτη.
Οι εργασιακές σχέσεις, οι παροχές υγείας, πρόνοιας, παιδείας, προστασίας, οι οποίες φυσικά ποτέ δεν ήταν στο επίπεδο που θα έπρεπε να είναι γίνονται «παρανάλωμα του πυρός»!
Οι κοινωνικοί μας εταίροι, οι ευεργέτες μας, οι εργοδότες μας, τα αδέλφια μας οι καπιταλιστές, ονειρεύονται να είναι τα πάντα ιδιωτικά. Πως αλλιώς τα πουλάκια μου θα βρουν πρόσφορα πεδία για να επενδύσουν τα συσσωρευμένα κέρδη τους; Δεν θέλουν να υπάρχει τίποτε δημόσιο και φυσικά κανένας κρατικός έλεγχος πουθενά. Στην πραγματικότητα μια σειρά από κοινωνικά αγαθά να μην υπάρχουν, αφού τα πάντα θα έχουν μετατραπεί σε εμπορεύματα. Έχεις λεφτά; Θα πηγαίνει το παιδί σου σχολείο. Δεν έχεις; Δεν πειράζει, θα πηγαίνει στην φάμπρικα, φρέσκο κρέας στην μηχανή του αγαπημένου σου εργοδότη. Αρρώστησες; Έχεις λεφτά να σε κάνουμε «περδίκι» στο σουπερ ουάου χλιδάτο ιατρικό κέντρο – ξενοδοχείο; Τι; Δεν έχεις; Να ζήσουμε να σε θυμόμαστε! Καμία σοβαρή υπηρεσία του Δημοσίου δεν θα υφίσταται. Αυτός είναι ο στόχος τους. Αυτή είναι προϋπόθεση για τις περιβόητες επενδύσεις τους. Μέχρι και ιδιωτικά ΚΕΠ θα δουν τα ματάκια μας, 10 ευρώ το πιστοποιητικό γεννήσεως!!!
Από το κοινωνικό κράτος, το οποίο επέβαλαν οι αγώνες των λαών και ο φόβος και ο τρόμος των σοσιαλιστικών κρατών της ανατολικής Ευρώπης, φτάσαμε στην πλήρη εξαθλίωση των κοινωνιών, στην ενοχοποίηση και καταδίκη κάθε τί δημόσιου, απαραίτητη διαδικασία η δαιμονοποίηση και απαξίωση του δημόσιου τομέα, πριν την κατάργηση του, όπως επιτάσσει η καπιταλιστική βαρβαρότητα, παράλληλα με τη σφαγή στους χώρους δουλειάς.


Με αυτά τα δεδομένα η προβολή της αυταπάτης για λύσεις που θα έρθουν από τα πάνω, από μια καλή κυβέρνηση, είναι επιχείρηση αφοπλισμού της εργατικής τάξης την ώρα που πρέπει να συγκεντρώσει τα πυρά της ενάντια στον αντίπαλο που δεν είναι ούτε θρησκευτικός, ούτε εθνικός αδέλφια μου εργαζόμενοι της Ελλάδας… είναι ταξικός!
Κάθε επανάπαυση οδηγεί σε τραγωδίες.
Η αγωνία των αφεντικών μας για το πώς θα κυβερνηθεί η χώρα στις 18 Ιούνη πρέπει να μας αφήνει παγερά αδιάφορους.
Όποια κυβέρνηση κι αν προκύψει θα είναι μια κυβέρνηση που θα προσπαθήσει να διαχειριστεί τα προβλήματα των αφεντικών μας, θα προσπαθήσει να επιβάλει αυτά που περιγράφω παραπάνω. Οπότε μακάρι η κυβέρνηση που θα βγει από τις επόμενες εκλογές να είναι όσο το δυνατόν πιο αδύναμη.

Σάββατο, 19 Μαΐου 2012

ΆΜΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η «ΑΥΡΙΑΝΗ» ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ…Αυτό ήταν το πρωτοσέλιδο του Κουρή στις 5 Μαΐου, μια μέρα πριν τις εκλογές…Αυτό στις 12 Μαΐου…


Και αυτό στις 13 Μαΐου, μια εβδομάδα μετά τις εκλογές!
Ο εμπαιγμός δεν έχει τέλος.

Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ!!! (vid.)


Ούτε ακύρωση του μνημονίου, ούτε ακύρωση της δανειακής σύμβασης, ούτε καμία τέτοια ακραία κομμουνιστική σαχλαμάρα!!!

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε σε αποκλειστική μετάδοση τον τρόπω που ο Αλέξης Τσίπρας θα μας απαλλάξει από τους τοκογλύφους και τους κερδοσκόπους!!!

video

Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

Ζήτω η Ευρωπαϊκή Ένωση!!!


Ζήτω η Ευρωπαϊκή Ένωση!!!

Της Ελλάδας, της Πορτογαλίας και της Ιρλανδίας των μνημονίων, της εκτίναξης του δημοσίου χρέους, της ύφεσης ως αποτέλεσμα της απεινούς λιτότητας, η οποία φέρνει νέα μνημόνια.

Προσοχή. Ο λαός της Ελλάδας δεν πρέπει να χάσει αυτό το κεκτημένο!

Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΑΠΑΤΗΣ (5 vid)

Είναι φανερό ότι ένα μεγάλο μέρος του λαού που παλιότερα ακολουθούσε ή απλώς ψήφιζε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, σήμερα έχει αποφασίσει να τους γράψει στα @@ του. Είναι πραγματικά θετικό στοιχείο που επιτέλους κάποιοι φαίνετε να ξεκολλάνε από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ και έχει σημασία η τάση αυτή που φαίνεται σήμερα να ενισχυθεί και να φτάσει μέχρι τις κάλπες, χωρίς να ανακοπεί από τα διάφορα εκβιαστικά διλήμματα που θα ρίχνουν στο λαό μέχρι την τελευταία στιγμή τα δύο κόμματα.


Ακόμα μεγαλύτερη σημασία έχει όμως, αυτός ο απεγκλωβισμός να μην καταλήξει σε δεξαμενές, οι οποίες μετεκλογικά θα συνδεθούν και πάλι είτε με το ΠΑΣΟΚ είτε με τη ΝΔ και θα καταθέσουν την οργή του κόσμου που θα εκφραστεί στις κάλπες, σε κυβερνήσεις που θα υπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο την ίδια πολιτική των μνημονίων και της σφαγής του λαού.
Γιατί όλα αυτά τα κόμματα, παλιά και καινούργια, που έχουν ντυθεί τώρα τον «αντιμνημονιακό μανδύα», κοροϊδεύουν το λαό. Από τον ΣΥΡΙΖΑ έως το κόμμα του Καμμένου και από το κόμμα της Κατσέλη έως τη Χρυσή Αυγή, αν και εμφανίζονται «αντιμνημονιακοί» δεν αμφισβητούν την ΕΕ και την παραμονή της χώρας μας σε αυτήν. Σε κοροϊδεύουν, λοιπόν αδελφέ μου αναγνώστη, όταν σου λένε ότι θα καταργήσουν τις συμφωνίες σφαγιασμού του λαού που έχει υπογράψει η κυβέρνηση με την ΕΕ, παραμένοντας ταυτόχρονα μέσα στην ΕΕ και την Ευρωζώνη. Πως θα καταργήσετε τα μνημόνια αριστεροδεξιοί χαλβάδες αν πρώτα δεν συγκρουστείτε με την ΕΕ. Ούτε καν επαναδιαπραγμάτευση υπέρ του λαού δεν μπορείτε να κάνετε, ακριβώς γιατί η συμφωνία με την ΕΕ δεν το επιτρέπει, και το ξέρετε πολύ καλά αυτό αλλά είστε τόσο ξεφτιλισμένοι που δεν σταματάτε να σπέρνετε αυταπάτες μέχρι την τελευταία μέρα... Επιπλέον καλέ μου φίλε που διαβάζεις τώρα αυτές τις γραμμές, όλα τα παραπάνω τάχα «αντιμνημονιακά» κόμματα αναγνωρίζουν το χρέος και την ανάγκη να πληρωθεί είτε ένα μέρος του είτε ως σύνολο, είτε άμεσα είτε μετά από τέσσερα - πέντε χρόνια.

ΜΟΝΟ το ΚΚΕ μιλάει για αποδέσμευση από την ΕΕ και μονομερή διαγραφή του χρέους!!!

ΜΟΝΟ το ΚΚΕ δεν αναγνωρίζει το χρέος γιατί δεν είναι χρέος του λαού, δεν το δημιούργησε ο λαός και δεν πρέπει να το πληρώσει.

Αυτό προϋποθέτει όμως, σύγκρουση, προϋποθέτει λαό οργανωμένο που θα οικοδομήσει τη δική του εξουσία.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΑΛΛΙΩΣ.Δεν μπορεί να γίνει με μια υποτιθέμενη φιλολαϊκή κυβέρνηση συνασπισμού «αντιμνημονιακών» κομμάτων. Όχι μόνο γιατί δεν αμφισβητούν την ΕΕ, αλλά και γιατί δεν αμφισβητούν την εξουσία των μεγάλων αφεντικών. Όλοι τους, ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ, λένε ότι θέλουν ανάπτυξη και επενδύσεις, εννοώντας φυσικά καπιταλιστική ανάπτυξη. Όμως, οι καπιταλιστές θέλουν μισθούς πείνας και τσακισμένα συνολικά τα εργασιακά δικαιώματα, για να προχωρήσει η ανάπτυξη. Πώς θα ανακουφίσουν, λοιπόν, το λαό από τα βάρη του, πώς θα κάνουν π.χ. αναδιανομή πλούτου, χωρίς σύγκρουση με τους καπιταλιστές;
Ξέρουν πως αυτό δε γίνεται, όμως νομίζουν ότι απευθύνονται σε μαλάκες, γι' αυτό κοροϊδεύουν συνειδητά το λαό με δήθεν εύκολες λύσεις που όμως δεν υπάρχουν.