Η ... «φιλοσοφία του μπότοξ»

  1. Η ... «φιλοσοφία του μπότοξ», όπως είπε και κάποια στην τηλεόραση, κυριαρχεί παντού. Αν δεν υπάρχει πλαστικός χειρουργός στην παρέα, τότε δεν είναι παρέα, είναι κοπάδι γιδοβοσκών, άξεστων νομάδων του Βορείου Ιράκ. Πολυεθνική εταιρία καλλυντικών που «μάχεται εναντίον του καρκίνου» που προκαλούν (και) τα καλλυντικά, φωτίζει με ροζ φώτα τη «Μεγάλη Βρετανία», με πρώτο διαφημιστή της τον υπουργό Υγείας! Με λίγα λόγια… φωνάξτε τη μαφία να πολεμήσουμε την εγκληματικότητα.

  1. Καπιταλισμός είναι: να κάνεις εκπομπή στην τηλεόραση για την αύξηση της παιδικής παχυσαρκίας και το διαφημιστικό διάλυμα να είναι γεμάτο από ανθυγιεινά επιδόρπια για παιδιά.

  1. «Δίλημμα πρώτο: "Ναι" ή "Όχι" στους Ολυμπιακούς Αγώνες; Δίλημμα δεύτερο και παραπλήσιο: Ολυμπιονίκης με ντόπα ή ουραγοί των Αγώνων δίχως ντόπα; Εμείς απαντάμε: Από τη στιγμή που οι Ολυμπιακοί Αγώνες βασίζονται στον επαγγελματικό αθλητισμό, στους χορηγούς και στα μονοπώλια παραγωγής αθλητικών ειδών, λέμε "Όχι" στους Ολυμπιακούς. Έχουν προ πολλού κολλήσει στην πιο βρωμερή λάσπη. Εμείς διαλέγουμε το μαζικό αθλητισμό που εξασφαλίζει τα 11 εκατομμύρια Ελλήνων και Ελληνίδων να έχουν φυσική υγεία, να αθλούνται. Δε μας ενδιαφέρουν οι 10 - 20 ή και παραπάνω ντοπαρισμένοι πρωταθλητές». (από την ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα, στη Θεσσαλονίκη)

  1. Όταν μια τόσο φιλική προς το ΠΑΣΟΚ εφημερίδα, όπως το «Έθνος», παρουσιάζει το βαθύτερο νόημα της υπογραφής που ο κ. Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ (δηλαδή το ΠΑΣΟΚ) έβαλε κάτω από τη συμφωνία με τον ΣΕΒ για τις «αυξήσεις» του ενός ευρώ σε μισθούς και μεροκάματα (ότι δηλαδή αυτή η κατάπτυστη συμφωνία των ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ με τους βιομήχανους θα αποτελέσει «πυξίδα» για τη λιτότητα και στο δημόσιο τομέα), κάθε περαιτέρω σχόλιο για τη «νέα αρχή» του «σοσιαλιστικού» και «αριστερού» ΠΑΣΟΚ, περιττεύει...

  1. Λένε, και ξανά λένε, όση λάσπη όμως και να ρίξουν έρχεται αυτή η «άτιμη» η αλήθεια και τους ρίχνει μια σφαλιάρα που είναι όλη δική τους. Στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, από το 1968 οπότε και θεσμοθετήθηκε το αντιντόπινγκ κοντρόλ, υπάρχει μια Ολυμπιάδα (η μοναδική) στην οποία δεν υπήρξε ούτε ένας ντοπαρισμένος αθλητής. Είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Μόσχας, το 1980.

  1. Αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα σας ενημερώνω ότι αυτό που το θεωρούσαμε κάποτε κανονική ντομάτα, τώρα αποκαλείτε «βιολογική».

  1. Επειδή κάποιοι μπερδεύονται, να υπενθυμίσω ότι το ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου και του Β. Βενιζέλου, όπως πριν του Σημίτη, όπως πιο πριν του Αντρέα Παπανδρέου, είναι το κόμμα του «πάμε χέρι - χέρι με τον Κλίντον», του «ευχαριστούμε τις ΗΠΑ» και του «έχουμε κοινούς στόχους με τις Ηνωμένες Πολιτείες». Είναι το κόμμα του Μάαστριχτ, του ευρωσυντάγματος, της «ευελφάλειας» κατά τις υποδείξεις της συνόδου στη Λισαβόνα και της ιδιωτικοποίησης της Παιδείας κατά τις εντολές της συνόδου στην Μπολόνια. Είναι το κόμμα του «σχεδίου Ανάν», της υπόθεσης Οτσαλάν, της συμφωνίας της Μαδρίτης, της νέας δομής του ΝΑΤΟ και της «νέας τάξης», με ενεργητική συμμετοχή και συνενοχή σε εγκλήματα που ξεκινούν από Κόσσοβο και Βοσνία, και φτάνουν μέχρι Ιράκ και Αφγανιστάν.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για τους Ολυμπιακούς της Μόσχας κάτι...πολλοί θα πουν ότι πολύ απλά δεν έγιναν έλεγχοι από τους Σοβιετικούς, γιατί ήξεραν τί θα γίνει...Όμως, οι έλεγχοι δεν γίνονται από τους Σοβιετικούς ή την διοργανώτρια χώρα. Γίνονται από διεθνείς αρχές.
Ο χρήστης ange-ta είπε…
Καλό πάσχα.
Ο χρήστης aliatas είπε…
Ακόμα ερυθρέ να συμπληρώσω ότι ο συσχετισμός των δυνάμεων στους ελεκτικούς μηχανισμούς, την συγκεκριμένη χρονική περίοδο ήταν τέτοιος που θα επέτρεπε τον δημόσιο εξευτελισμό της Σοβ. Ενωσης με την παραμικρή αφορμή.

Δυστυχώς γι' αυτούς ατύχησαν.
Ο χρήστης aliatas είπε…
ange-ta καλή ανάσταση και κυρίως καλή ανάταση όπου και όταν χρειάζεται.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπητέ συμπλόγκερ,
Λαμβάνεις αυτό το μήνυμα από τον μπλόγκερ με το ψευδώνυμο «Πολιτική Επιτροπή της ΕΛΔ» που κατοικοεδρεύει στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ο λόγοι που επικοινωνεί μαζί σου είναι 2.
1. Σου στέλνει ένα widget με τα red blogs σε μορφή java για να το βάλεις στο blog σου.

(Πρέπει να επικοινωνήσεις με e-mail γι' αυτό, δυστυχώς δεν γίνεται με σχόλιο).

Σε πληροφορεί ότι το blog σου είναι ένα από αυτά που ενημερώνουν το widget. Αν γνωρίζεις κάποιο άλλο red blog που δεν βρίσκεται στη σελίδα http://www.laokratia-redblogs.blogspot.com σε παρακαλεί να του το πεις με e-mail στη διεύθυνση laokratia@live.com

2. Ο δεύτερος λόγος που επικοινωνεί η Πολιτική Επιτροπή μαζί σου είναι για νασου ζητήσει (αν έχεις την ευγενή καλοσύνη και δεν το έχεις ήδη κάνει) ένα link με το blog του στο δικό σου blog.
Το blog βρίσκεται στη σελίδα http://www.laokratia.gr με το όνομα «Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατία».

Τέλος σου παραχωρεί το e-mail του στο οποίο περιμένει απάντηση για να βρίσκεστε σε επαφή:
laokratia@live.com
Θερμές και συντροφικές ευχαριστίες

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ

Η ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ