ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ
Μέλη της "Dnepr", ή "Dnipro" από το ουκρανικό τάγμα των φασιστών που χρηματοδοτείται από τον Ιγκόρ Kolomoisky πολίτη του Ισραήλ, δημοσίευσαν αυτή τη φωτογραφία με το θύμα τους.Το γεγονός συνέβη κάπου στο Ντόνετσκ, μάλλον στις 23 Ιούλη, αφού η φωτογραφία δημοσιεύτηκε εκείνη την ημέρα.

Οι φασίστες τον ανάγκασαν να ομολογήσει τα εγκλήματα που ο ίδιος δεν είχε διαπράξει, αυτή η «ομολογία» δημοσιεύτηκε από τους φασίστες. Θέλω να επισημάνω ότι, μεγάλο μέρος των φασιστών είναι από δυτικές περιοχές της Ουκρανίας και είναι ξένοι εδώ. Γι 'αυτούς όλοι οι ντόπιοι είναι "Ρώσοι τρομοκράτες» ή "μέλη των αυτονομιστών". Εάν τα θύματα αρνούνται να υπογράψουν τη δήλωση, τα βασανίζουν μέχρι την εξομολόγηση.

Προσέξτε ότι το θύμα τους φοράει πολιτικά ρούχα και όχι στρατιωτική στολή που φορούν οι μαχητές της Νοβορόσια. Επίσης οι φασίστες δεν βλάπτουν το πρόσωπο του θύματος, αν πρόκειται να το χρησιμοποιήσουν για "δημόσια εξομολόγηση" ή για μια φωτογραφία σαν αυτή. Οι φασίστες χτυπούν το θύμα στα πόδια, στα χέρια και στο σώμα, για να μην φαίνονται στο πρόσωπο τα βασανιστήρια τους. Οι φασίστες βασανίζουν οποιονδήποτε πολίτη, μέχρι να πάρουν την ομολογία του.....

http://maidantranslations.com/2014/07/24/volodymyr-parasyuk-captured-traitor-tells-all/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ