Παρνηλίθια επανίδρυση του κράτους.

1. Μέρα με τη μέρα καίγεται η Ελλάδα. Την ίδια ώρα ξεπουλήθηκε ένα ακόμα 10,7% του ΟΤΕ, με τον κ. Αλογοσκούφη να δηλώνει: «Ήταν η επιτυχέστερη διαδικασία διάθεσης μετοχών από το Ελληνικό Δημόσιο». Ο καθένας με τις προτεραιότητές του...

2. Το πρώτο μέλημα των αρχών στη φωτιά της Πάρνηθας ήταν να μεταφερθούν με ασφάλεια τα λεφτά του καζίνο. Ο καπιταλισμός σε όλο του το μεγαλείο.

3. Κανένα δάσος δεν κάηκε ποτέ από αναμμένο τσιγάρο. Κανένα τσιγάρο δεν προκάλεσε ποτέ οικολογική «ανικανότητα». Τα δάση χρόνια τώρα καίγονται από την αλητεία και την απληστία των μεγάλων πούρων. Αυτών που λυμαίνονται τη χώρα και την έχουν κάνει παράγκα ιδιωτικών συμφερόντων.

4. «Άνθρακες παρνήθειοι». Επίκαιρος Αριστοφάνης.

5. Καρατζαφέρη: Ο Γιωργάκης ζήτησε βέτο για τη FYROM! Άρα, μπορείς να αποσυρθείς από τις εκλογές και να στηρίξεις το ΠΑΣΟΚ... Έτσι δεν είπες ότι θα κάνεις, αν η ΝΔ θέσει βέτο; Ε, κάνε το για το ΠΑΣΟΚ! Το ίδιο είναι...

6. Και η ΝΔ είναι υπέρ της δίκαιης κοινωνίας! Όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ... Το δήλωσε ο Αλογοσκούφης!! Καταλάβατε!...

7. Ένα από τα γνωστά γουρούνια, ο αντιπρόεδρος του Κλίντον, ο Γκορ, έγινε τώρα οικολόγος! Με το αζημίωτο, εννοείται... Και οργάνωσε (η εταιρεία που πλασάρει το γουρούνι) μεγάλες συναυλίες (6-7;)! Για να σωθεί η Γη, που ο καπιταλισμός την καταστρέφει μέχρι το μεδούλι!.. Μάζεψε λοιπόν, το γουρούνι τους πιο διάσημους τραγουδιστές (με το αζημίωτο κι αυτοί;) και τα πλήθη πανηγύριζαν!.. Εταιρείες - γουρούνι - λεφτάδες καλλιτέχνες! Η αλυσίδα καλά κρατεί!..

8। Η αβαΣΤΑΧΤΗ ελαφρότητα του είναι.

9. Συμμορίες παιδιών - κλεφτών στο Μιλάνο! Έτσι είπαν οι TV, δίχως ν' αναφέρουν φυσικά τις αιτίες... Μόνο στο Μιλάνο; Στις ΗΠΑ να δείτε τι γίνεται! Στο Παρίσι, στο Λονδίνο, παντού!.. Θυμήθηκα τον Πέντρο Μπάλα του Βραζιλιάνου συγγραφέα Χόρχε Αμάντο! Οι καπετάνιοι της άμμου... Παιδιά κλεφτρόνια, ηλικίας 5 έως 16-17 χρόνων! Συμπάθεια και λύπη!.. Δε φταίνε τα παιδάκια! Φταίνε ο καπιταλισμός και οι κυβερνήσεις του!..

10. Το κακό είναι ότι ο Παναθηναϊκός και το ΠΑΣΟΚ είναι τα μοναδικά πράσινα που μείνανε σε αυτό τον τόπο. Απελπισία…

Σχόλια

Ο χρήστης ΠΡΕΖΑ TV είπε…
Δωσε και χωσε!!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ