Συναίνεση θα πει «σκύψτε και μεις θα σας κανονίσουμε»...


  1. Είχαμε την «κάθαρση» επί Κοσκωτά. Μετά είχαμε την «κάθαρση» επί ΑΓΕΤ. Ακολούθησε η «κάθαρση» με τις τότε (οι άλλες προέκυψαν αργότερα) υποκλοπές. Ήρθε η «κάθαρση» σχετικά με τις φούσκες στη Σοφοκλέους. Προχωρήσαμε στην «κάθαρση» όσον αφορά στο παραεκκλησιαστικό κύκλωμα. Και τώρα, απ' ότι φαίνεται, μπαίνουμε στην τελική ευθεία της «κάθαρσης» στο θέμα του παραδικαστικού κυκλώματος.

  1. Νέο πανελλαδικό αίτημα. «Φέρτε πίσω τα καμένα»

  1. Φαίνεται πως οι «οπλάδες» έχουν δουλειά στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια, τη ΝΑ. Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι πέραν της γνωστής διεθνούς εκθέσεως αμυντικού υλικού «Defendory» που γίνεται κάθε δυο χρόνια στον Πειραιά, διοργανώνεται και άλλη μια, με έδρα την Αθήνα. Πρόκειται για την «Athens International» με έδρα (προσέξτε) το Ελ. Βενιζέλος. Οι πρεσβείες τρέχουν ήδη. Το άκρων άωτον της οπλοκατοχής, της οπλοχρησίας και εμπορίας…

  1. Έχω την πληροφορία, ότι τα καινούρια πυροσβεστικά αεροσκάφη Canadair, θα ρίχνουν κατευθείαν τσιμέντο.

  1. Η Κρήτη, με το δραματικό χαμό των 3 πυροσβεστών, η Αγιά στη Λάρισα με τους δυο νεκρούς, το Πήλιο, η Πάρνηθα φυσικά, και, τώρα, η Σκιάθος. Και με τα αποκαΐδια να καπνίζουν ακόμα, να οι «δεσμεύσεις», οι διακηρύξεις, οι «υποσχέσεις»... Ποιος, αλήθεια, μπορεί να ελπίζει, δεδομένης της μακράς μέχρι τώρα εμπειρίας, ότι θα τηρηθεί κάτι απ' όλα αυτά τα «θα»;

  1. Οι εμπρηστές τιμωρήθηκαν! Ήθελαν μόνο την Πάρνηθα! Η κυβέρνηση όμως τους αιφνιδίασε και άφησε να καεί και ο Υμηττός. Οπότε οι εξοχικές μεζονέτες που θα χτιστούν στα καμένα της Πάρνηθας θα χάσουν τουλάχιστον τη μισή αξία τους. Θέλω να σας κόβει…

  1. «Αποτελεσματικές δράσεις» (!) είδε ο πρωθυπουργός στον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση αντιμετώπισε τα λεγόμενα «προβλήματα της καθημερινότητας». Επομένως, λαμβανομένων υπόψη των τελευταίων γεγονότων (από Πανελλαδικές και φωτιές μέχρι μπλακάουτ της ΔΕΗ και... συγκρούσεις τρένων) και δεδομένης της «αποτελεσματικότητας» των κυβερνητικών «δράσεων», μόνο μια ελπίδα υπάρχει: Να δεήσουν οι προσευχές μας και στα επόμενα προβλήματα που θα παρουσιαστούν, να ακολουθήσουν την ασφαλέστερη (για όλους μας) οδό και... να μην κάνουν τίποτα!

  1. Τα κτήνη της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας αποπλάνησαν 508 ανήλικους!! Δηλαδή τόσοι αποκαλύφτηκαν, γύρευε πόσοι είναι... Αλλά, ουδέν πρόβλημα!! Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία θα δώσει 1.000.000 δολάρια στον κάθε αποπλανημένο -η (σεξουαλικώς), κι έτσι τα κτήνη δε θα δικαστούν!!! Αυτά, λένε, γίνονται σε πλειάδα χωρών, όχι μόνο στις ΗΠΑ! Σώπα!..

  1. Φέτος το 46% των Ελλήνων ψηφίζει "Όχι" στις διακοπές. Ενώ κατά το Σύνταγμα όλοι έχουν το δικαίωμα να κλείσουν σουίτες στα ακριβότερα ξενοδοχεία των ακριβότερων νησιών μας, το 46%, το οποίο εκλέγει άνετα αυτοδύναμη κυβέρνηση, αρνείται να κάνει χρήση αυτού του δικαιώματος. Κι΄ ας είναι τα εισιτήρια των πλοίων σχεδόν δωρεάν.

  1. Εκατομμύρια ξένοι θα κατακλύσουν την καιόμενη χώρα μας, για να παρακολουθήσουν από κοντά τις θεαματικές πυρκαγιές και να κολυμπήσουν στα καταγάλανα νερά μας. Θα έχουν πληρώσει το ένα τρίτο ή και λιγότερο, απ΄ όσα πρέπει να πληρώσει ο ιθαγενής, για να κάνει διακοπές στην πατρίδα του.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν είναι θα και από τα καλύτερα σας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ