Το άρωμα αριστεράς!!

  1. Δάκρυα κόντευε να ρίξει η Παπακώστα για τους δύο νεκρούς στη Ζώνη! Δάκρυα!...Για την ακρίβεια, δεν αντιλήφθηκα καλά , αν τα παρ' ολίγον δάκρυα ήταν για τους νεκρούς ή από φόβο μη χαθούν ψήφοι...

  1. Για το καλό της Τουρκίας ψήφισα! Έτσι δήλωσαν Τούρκοι φουκαράδες! Ποιας Τουρκίας; Γενικά! Εδώ την πάτησαν... Διότι δεν υπάρχει μία Τουρκία! Υπάρχουν δύο! Όχι της μαντίλας και της μη μαντίλας, αλλά της εργατικής τάξης και των χοντρών πούρων!..

  1. Ποιες επιπτώσεις θα έχει η νίκη Ερντογάν στην πολιτική της Τουρκίας; Αναρωτήθηκαν οι TV εμβριθώς! Καμία! Οι όποιες επιπτώσεις θα αφορούν την ενίσχυση της αστικής εξουσίας! Άρα, για τη φτώχεια, μόνον αρνητικές επιπτώσεις... Έστω κι αν τους δώσουν ένα ξεροκόμματο παραπάνω...

  1. Σκληρό ροκ, λένε, έριξε ο Λαλιώτης! Τι είπε; Για το 1965!!! Για το 1989!!! Πολύ... σκληρός!...Για το Ασφαλιστικό δεν ακούσαμε να λέει τίποτα! Ούτε για τα 77 λεπτά αύξηση που χειροκρότησε η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ! Ούτε για το Κόσσοβο, για το «σχέδιο Ανάν», για τις οικοπεδοποιήσεις των καμένων που νομιμοποίησε και το ΠΑΣΟΚ! Τίποτα... Για τους νεκρούς της Ζώνης, επίσης δε βρήκε λέξη να πει! Πολύ...σύγχρονο παλικάρι!..

  1. Υπάρχει (τ' άκουσα κι αυτό) το άρωμα αριστεράς!! Έλεος!... Τι έβγαζε άρωμα αριστεράς; Και ποιος το είπε; Ο Σταθόπουλος πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ! Για το βιβλίο του Παπαληγούρα!!... Ο σύντροφος Παπαληγούρας!!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ

Η ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ