Απλά μαθήματα αστικής δημοκρατίας…

  1. Αυτοί που σήμερα θέλουν Βενιζέλο, είναι οι ίδιοι που χτες θέλανε Παπανδρέου. Με πρώτο αυτόν που έκανε αρχηγό τον Παπανδρέου, υπό τις ζητωκραυγές των «νταβατζήδων», έχοντας στήσει τον εκλογικό νόμο που τώρα ενισχύει την κυριαρχία τους

2. Σπουδαία η μπάλα που έπαιξε η Εθνική στην Τουρκία. Τόσο ωραίο ήταν το ποδόσφαιρο της ομάδας, που καμία βλακεία, καμία αθλιότητα και καμία «εθνικο-πατριωτική» χυδαιότητα, σαν αυτές που ρύπαναν την ατμόσφαιρα με τα χτεσινά πρωτοσέλιδα ορισμένων αθλητικών (και όχι μόνον) εφημερίδων, μπορεί να το αμαυρώσει.

3. Πιο τίποτα και από το απόλυτο τίποτα η νέα εκπομπή του Alpha «TV stars Παρουσιάστε!» χιλιοειπωμένα, χλευαστικά σχόλια από μια επιτροπή τσίρκο. Η Ναταλία Γερμανού το παίζει γκόμενα ενώ δεν είναι, ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος παριστάνει τον μοχθηρό παντογνώστη και ο Ηλίας Ψινάκης τον γραφικό εαυτό του.

  1. Να πρότυπο για το ΠΑΣΟΚ! Το Εργατικό Κόμμα της Βρετανίας! Εκεί που βούλιαζε με τον Μπλερ, βάλανε τον Μπράουν και το πράγμα πάει καλά!.. Διότι δεν είναι λίγοι οι Βρετανοί που βλέπουν το άτομο (ηγέτη) κι όχι την πολιτική του κόμματος! Ο Μπλερ φταίει, σου λένε!!! Το ότι βγάζουν τον Μπλερ, αλλά η πολιτική μένει ίδια, δεν τους ενδιαφέρει και πολύ... Τι Μπλερ τι Ευάγγελος! Τι Μπράουν τι Γιώργος!.. Απλά μαθήματα αστικής δημοκρατίας…

5. Με τετρασέλιδη ανακοίνωσή του το σωματείο των εργαζομένων στο Ναυπηγείο Σκαραμαγκά (η πλειοψηφία της ΠΑΣΚΕ, δηλαδή) ζητά μετ' επιτάσεως το «σεβασμό της ιδιωτικοποίησης» (!) του ναυπηγείου. Σαν πολύ ...ανοιχτή την πήραν την «αριστερή» στροφή τους εκεί στο ΠΑΣΟΚ.

6. Γόνος μιας εκ των δυο-τριών μεγάλων οικογενειών που καταστρέψανε το τραγούδι της νησιωτικής Ελλάδας, η Στέλλα Κονιτοπούλου συνεχίζει τη λαμπρή οικογενειακή παράδοση! Με μια φωνή που στα αυτιά μου ακούγεται σαν μπουρού πλοίου, σαν ουρλιαχτό πεινασμένου γλάρου, σαν το τρίψιμο της κιμωλίας πάνω στον πίνακα, συνεχίζει απτόητη να δολοφονεί τα παλιά, πανέμορφα νησιώτικα, αλλά και να προσθέτει δίπλα τους τα δικά της ψευδονησιώτικα που παράγονται κατά εκατοντάδες τα τελευταία χρόνια, δυσφημώντας την νησιωτική παράδοση.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για την εθνική: αχμμμ, δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα με την άμυνα. Δεν ενθουσιάστηκα καθ΄λου με το όργιο που έλεγε ότι "κερδίσαμε μέσα στο σπίτι μας, στην Πόλη" και μετά έκανε τεμενάδες (!!!) στη σημαία. Ούτε με τους εθνικιστές που σταύρωναν την εθνική μετά το 1-4 και τώρα το παίζουν παρθένες. Ο Σαμαράς, παρότι ως παίχτης δεν μου λέει πολλά, με τις δηλώσεις του, μετρημένες, τους έβαλε στη θέση τους.
Στον Σκαραμαγκά...Α, ρε τί έχει να γίνει στον Σκαραμαγκά!!!
Ο χρήστης aliatas είπε…
Το πιο αισιόδοξο μήνυμα της εποχής είναι αυτό που ξεκίνησαν οι εργαζόμενοι στον Σκαραμαγκά!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ