Πολλοί άφωνοι μαζί, σημαίνει διαφημίσεις.

  1. Ο ψηφοφόρος, είτε είναι μόνιμος ψηφοφόρος του ίδιου "κόμματος εξουσίας", είτε κάνει γκελ από το ένα στο άλλο, είτε είναι σκέτος καταναλωτής που μισεί τα κόμματα και τα θεωρεί υπεύθυνα για ότι τον πνίγει, απαντάει υπάκουα στις ερωτήσεις των εταιριών που κάνουν τις σφυγμομετρήσεις. Τους δίνει δωρεάν τα προσωπικά του απόρρητα δεδομένα, για να κερδίσουν χοντρά λεφτά και να πάει μπροστά η χώρα. Ύστερα ξαπλώνει στον καναπέ και του λένε από την τηλεόραση ποιος είναι, τι θέλει και που πάει. Και απολαμβάνει το φεστιβάλ παραλογισμού των παραθύρων. Όλα τα παράθυρα, αυτόν λένε ότι εκπροσωπούν. Τη δική του άποψη λένε ότι εκφράζουν. Και ο ψηφοφόρος της ...εξουσίας, τους κοιτάει άφωνος. Πολλοί άφωνοι μαζί, σημαίνει διαφημίσεις.

  1. Τι καταλαβαίνουν όλοι αυτοί που διεκδικούν ξεχωριστό υπουργείο Περιβάλλοντος;;; Δηλαδή, αυτό τι θα είναι; Ξεχωριστό από την υπόλοιπη κυβέρνηση; Άλλη πολιτική θα προωθεί; Δεν κόβετε το δούλεμα;;;

  1. «Είμαι συνεπής» ισχυρίστηκε ο κ. Καραμανλής, γιατί είχα πει ότι δε θα αλλάξω τον εκλογικό νόμο και δεν τον άλλαξα, αλλά τώρα θα τον ...αλλάξω! Πάντως, όντως, ο πρωθυπουργός είναι συνεπής. Όχι, βέβαια, γιατί ...καθυστέρησε να αλλάξει τον εκλογικό νόμο. Αλλά γιατί τώρα που το αποφάσισε, θα τον αλλάξει (κι αυτός) προς το καλπονοθευτικότερο.

  1. Δεν υπάρχει αντιπολίτευση, τώρα! Γιατί; Αντιπολίτευση είναι το ΠΑΣΟΚ; Τυπικά, είναι! Επί της ουσίας κυβερνά! Μέσω του προγράμματός του, που το εφαρμόζει η ΝΔ!..

  1. Ρε Αχμαντινεντζάντ, μεγάλη αντίδραση είσαι! Και δίνεις αφορμή στην πιο μεγάλη αντίδραση, τις ΗΠΑ και την ΕΕ, να αξιοποιούν το σκοταδισμό ως πρόσχημα κατά του Ιράν!.. Όχι ότι δε θα έβρισκαν κάτι για επίθεση, αλλά λέω τώρα εγώ!.. Πάντως, παραδέχομαι ότι σωστά τους είπες, ότι κάθε χώρα έχει δικαίωμα στην κατάκτηση της επιστήμης κι όχι ορισμένες!..

  1. Και το ΕΣΥ θα επανιδρύσει η ΝΔ! Αλλά τι σημαίνει επανίδρυση του λεγόμενου ΕΣΥ; Πλήρωνε για να 'χεις...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ειδικά το ζήτημα με το ξεχωριστό υπουργείο...καλά σκέφτονται και τα λένε; ένα υπουργείο ΕΙΔΙΚΟ λύνει το ζήτημα; σα να λέμε ότι αν γίνει μόνο υπουργείο παιδείας, όλα καλά!
Ο χρήστης aliatas είπε…
Πολύ φοβάμαι φίλε ερυθρέ ότι τα σκέφτονται και τα παρασκέφτονται, μάλλον ο ρόλος που έχουν αναλάβει κάποιοι είναι να πετάνε τέτοιου είδους στρακαστρούκες!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ