Ζήτω το μακιγιάζ και οι προβολείς της τηλεόρασης

  1. Το 2007 δε σηκώνει ερυθροφρουρούς και πρασινοφρουρούς. Δε σηκώνει κομματικούς μηχανισμούς. Οι μόνοι μηχανισμοί που επιτρέπονται, είναι οι μηχανισμοί της αγοράς, του μάρκετινγκ, της «επικοινωνίας» και της διαφήμισης. Τι καλύτερο μέρος υπάρχει για μια δημοκρατική διαδικασία όπως η διεκδίκηση της αρχηγίας, από την τηλεόραση; Φτάνει πια το παρασκήνιο των κομμάτων. Φτάνει πια η αδιαφανής κομματική ίντριγκα, οι φράξιες και οι γραφειοκρατικοί μηχανισμοί πίσω από τις κλειστές πόρτες. Ζήτω το μακιγιάζ και οι προβολείς της τηλεόρασης, όλα στο φως, όλα στο βίντεο.

  1. Συγνώμη ρε παιδιά, οι θέσεις που έχουν τα κόμματα για το Ασφαλιστικό είναι άγνωστες;

  1. Μιλώντας με αφορμή την παρουσίαση βιβλίου του Γ. Κληρίδη στην Αθήνα, ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τη μέγιστη ικανοποίησή του για τη στάση του κ. Σημίτη (αλλά και όλου του ΠΑΣΟΚ) στο θέμα του «σχεδίου Ανάν». Μέχρι και τον τότε υπουργό Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου, θεώρησε σκόπιμο να συγχαρεί ο πρώην πρωθυπουργός για το χειρισμό του ζητήματος. Και κατέληξαν, τόσο ο κ. Μητσοτάκης, όσο και ο κ. Σημίτης, ότι η υπόθεση του «σχεδίου Ανάν» δεν είχε την «ευτυχή» (κατ' αυτούς) κατάληξη... Εν ολίγοις, εκείνο το «Όχι» του 75% του κυπριακού λαού στο δημοψήφισμα έχει πέσει πολύ βαρύ σε κάποιους. Πάμε για τον τέταρτο χρόνο από τότε, κι ακόμα να το χωνέψουν...

  1. Στην πιάτσα της νύκτας λένε ότι, στην περιβόητη απόδραση Παλαιοκώστα με το ελικόπτερο, έδειξε περίεργη ανοχή υψηλό στέλεχος της Αστυνομίας. Άκου τι λένε.

  1. Αυτοί που έλεγαν ότι όσοι δεν πάνε μαζί με τη ΓΣΕΕ στις συγκεντρώσεις, διασπάνε το συνδικαλιστικό κίνημα, τώρα που η ΓΣΕΕ κάνει ... κοινωνικό διάλογο, εμείς οι υπόλοιποι απαγορεύεται να διαδηλώνουμε; Αν δεχόμασταν τις απόψεις τους, ναι, απαγορεύεται! Διότι είναι διασπαστικό!!!!! Αυτοί που δε διασπάνε το κίνημα, αλλά που τώρα δεν πηγαίνουν ούτε στο διάλογο, τι κάνουνε; Ούτε διαδηλώσεις, ούτε διάλογος, τότε τι; Οι αντιφάσεις του οπορτουνισμού είναι απερίγραπτες!..

  1. Το πάθος είναι ένα παραμύθι με ήρωες τις αισθήσεις. Οι ήρωες καμιά φορά απουσιάζουν ακόμα κι απ’ τα παραμύθια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ