ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ



Επειδή οι καιροί είναι πονηροί να μην ξεχνάμε ότι η Ιστορία του διεθνούς κομμουνιστικού κινήματος αναδεικνύει τη διαχρονική ανάγκη του ΚΚ να υπερασπίζεται την οργανωτική του αυτοτέλεια σε οποιεσδήποτε συνθήκες, ανόδου ή υποχώρησης ή στασιμότητας, του εργατικού κινήματος, της ταξικής πάλης.

Στις αστικές πιέσεις που δέχεται ένα ΚΚ για να απαρνηθεί την οργανωτική του αυτοτέλεια η απάντηση που τους τσακίζει τα κόκκαλα είναι η δράση δίπλα στον λαό.


ΑΘΗΝΑ
Δευτέρα 6/6
  • Στις 8.30 π.μ. περιοδεία στο 3ο Θεραπευτήριο ΙΚΑ με επικεφαλής τον Γιώργο Νάνο, υπεύθυνο του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ.
  • Στις 10 π.μ. περιοδεία και συγκέντρωση εργαζομένων της Εμπορικής Τράπεζας (κτίριο Οδού Κολωνού). Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.
  • Στις 11 π.μ. περιοδεία στο διοικητικό μέγαρο του ΟΤΕ με επικεφαλής τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος της ΚΕ και βουλευτή.
  • Στις 7 μ.μ. σε σύσκεψη εργαζομένων στην τοπική διοίκηση από τους δήμους Αγίων Αναργύρων - Καματερού στο Β' ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων (Πλαπούτα 2) θα μιλήσει ο Γιώργος Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ .
Τρίτη 7/6
  • Στις 7 π.μ. σε συγκέντρωση εργαζομένων στα ΕΛ.ΠΕ. Ελευσίνας (εργοτάξιο της πρώην ΠΕΤΡΟΛΑ) θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.
  • Στις 7.30 μ.μ., η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην περιοχή «μικρός Καραβάς», στο Ε΄ Διαμέρισμα Πειραιά.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δευτέρα 6 Ιούνη
-- Στις 9.30 π.μ., περιοδεία στο νοσοκομείο ΙΚΑ Παναγίας.
-- Στη 1.30 μ.μ., περιοδεία στον Αγιο Παύλο.
Τρίτη 7 Ιούνη
-- Στις 7 μ.μ., σύσκεψη οικοδόμων στις Σέρρες.
-- Στις 8 μ.μ., συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου στην Καλαμαριά με ομιλητή τον Ζήση Λυμπερίδη μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

ΠΥΡΓΟΣ
Ημερίδα με θέμα «Καπιταλιστική ανάπτυξη στην αγροτική οικονομία» διοργανώνει η ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ, την Τρίτη 7 Ιούνη, στο Δημαρχείο του Πύργου στις 7.30 μ.μ. Θα μιλήσουν οι: Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και Χρ. Γιαννόπουλος, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου.

ΚΡΗΤΗ
Οι κομματικές οργανώσεις του ΚΚΕ στην Κρήτη διοργανώνουν τις παρακάτω συγκεντρώσεις:
  • Η ΚΟΒ Νοτίων Συνοικιών Ηρακλείου, με θέμα «Η καπιταλιστική οικονομική κρίση και η πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ» αύριο Δευτέρα 6 Ιούνη στις 7 μ.μ. στην πλατεία Ατσαλένιου. Θα μιλήσει ο Στέλιος Ορφανός, μέλος της ΝΕ Ηρακλείου.
  • Η ΚΟΒ Κατασκευών Ν. Ηρακλείου με θέμα «Αντισεισμική θωράκιση των κατασκευών και έργα κάλυψης των λαϊκών αναγκών» την Τετάρτη 8 Ιούνη στις 7.30 μ.μ. στο Πολύκεντρο Ν. Αλικαρνασσού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΟΛΟΙ